S1903 Deletedmom_2 down ihtimalini %90-95 veriyor fetal dna. Amniyosentez daha garanti ama tehlikeli. Bilim ilerledi faydalanmakta fayda var. 5.500 e yaptırdım ben de ama hiç gözünde olmuyor insanın isterse 50 bin olsun su stresi yaşamasaydım
Sanal_koala00 S1903 amniyosentez kesinlikle düşünmüyorum 3. Ayıma kadar zaten riskli gebeliğim vardı düşük riskim vardı onu göze alamam
S1903 Sanal_koala00 git muhakkak arkadaşım. İyi bir doktora git. İkili test yaptırdıgın yerden sonuclarını almalısın ve o sonucla gitmelisin. Hatta gittiğin doktor direkt riskli gebelik uzmanı olsun.
S1903 Sanal_koala00 sonuclarda risk faktörü düşük değil mi?? Acaba beta ve pap degerlerinde mi bir sey var onu bilemedim. Risksiz grup degerler yüksek çünkü
Patricia Sanal_koala00 eğer allah korusun bebişte bişey çıkarsa aldırırım diyorsan daha büyümedem fetal DNA yaptırman iyi olmaz mı? Bu karar çok zor bir karar. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Sanal_koala00 Patricia Kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum sonuç ne olursa olsun ama yine de fetal DNA yaptırmayı istiyorum
Hejaheja Sanal_koala00 ileri yaş riskli gebelik kategorisinde olduğum için istenmişti. Fetal dna da sonuçlar temiz geldi .
S1903 Sanal_koala00 hayır senin riskin cok düşük. Yaş riskin de oldukça düşük. Ama diğer degerler için yorum yapamadım. Onları ben de anlamıyorum😕 içini ferah tut ve rahatlamak istiyorsan da yine iyi bi perinataloga git. Riskli gebelik uzmanı yönlendirsin
Sanal_koala00 S1903 yaa öyle mi diyorsun valla inan şu yorumun bile beni çok rahatlattı insan güzel şeyler duymak istiyor teşekkür ederim 😌❤️ canım şey düşünüyorum direkt fetal DNA yaptırmak net bir sonuç alırım en azından diyorum
Sanal_koala00 S1903 öyle mi ya inan brn bunlardan hiç bişey anlamadım doktor da bişey açıklamadı baştan savdı, yorumların için çok teşekkür ederim 😌
S1903 Sanal_koala00 ben pazartesi sonuc alacağıma haber ederim. Doktoruma gidecek sonuclarım o da beni arayacak. İnşallah güzel haberler alırız sağlıkla gelsin yavrularımız.🙏fetal dna dan önce iyi bi doktora gidin belki gerek bile kalmaz boşa para vermeyin.