Mello29 Nzl-26 Ben 8. Hafatdan beri kullaniyorum normal kilo aldigimda da catlamaya müsait vücudum o yüzden ilk kilomu alınca hemen korkup başladim
Nzl-26 Mello29 kendımı buldum bılelı hep zayıftım ondan kılo alınca çatlar dıye düşünüyorum bende üç ayı gectım kullanmaya başlayacağım sanırım
Babyaksu Nzl-26 doktorum 3.aydan itibaren kullanmaya başla demişti ama ben daha erken baslamıştım ne olur ne olmaz diye
Busraydogdu Benim karnimda cikti catlaklar.bugune kadar birsey kullanmadim.bunlar daha sonra geciyor mu bilgisi olan yazabilir mi? Birde ne kullanmami onerirsiniz
Busraydogdu Nzl-26 son haftalara dogru kullaniliyor genelde heralde.benim 31. Haftaya kadar catlagim hic olmadi.ama bebek iyice buyudugu icin catladi.uc dort iz var.gecermi acaba bilmiyorum
-Miracle- Anne4142 darısı bize valla çok teşekkürler bende artık başlayayım 3.5 oldu kasıntı başladı gibi dediğiniz gibi nemlendirmek kuru bırakmamak önemli 😊👍
SemaCaner Lıerac ben memnun kaldım 16 haftanın içerisindeyim çatlakları önlemiyor bu krem ama yeni oluşacak çatlakları önlüyor
Ahsoka HappyMom Lierac ile Dalanın zeytinyağlı nemlendiricisini kullandım. 35+3 teyim 0 çatlağım var şimdiye kadar.
Akan Bebe yağı, mustela ve lierac kullanıyorum. Sürekli dönüşümlü olarak kullanıyorum ama tatilde biraz ihmal edince iki üç çizgi oluştu onlar içinde lierac çatlak giderici aldım ayrıca :(
Sedef01_ Akan evet madecassolun hiç bir zararı yok ki vucuda kimyasal değil doktorumda onayladı düzenli kullanımda catlak varsa bile azaltıyor 🌸
buke-092022 HappyMom mustela kullandım karnım hiç çatlamadı ama basenlerimde çatlak zaten vardı ve biraz arttı
minikmelek1311 HappyMom bio oil kullanıyorum bitmek üzere ve Dalin vazelin kullanıyorum henüz çatlamadım umarım çatlamam. 28+ 6 haftayım
dnspnr Mello29 onu da aldım. 3 gün önce geldi. Henüz 1 kere kullanabildim. İnşallah bende de işe yarar 😊
Zeynep211237 HappyMom doğal kantaron yapıp kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı da kimyasal ilaçlara gerek yok 🌸
gozdeyagci HappyMom duştan sonra soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sürüyorum. Pamuk pamuk oluyprum ve sürdüğüm bölgelerde şu ana kadar çatlak olmadı. 30. Haftadayım. Ama sürmediğim yerlerde de eski kilolarımdan oluşan çatlaklarım belirginleşti.