Cansell234 Fatoss95 hiç istememiştim bende çatlak ama malesef oluyor olumlu yönden bakmaya çalışıyorum artık 36 haftaya kadar yoktu bi anda oldu nabalım bebeğimin bana en güzel hediyesi olarak bakıyorum olaya 😅😂😂😂
Glr_dr Ben hergün sabah akşam kakao yağı kullandım şu an 36.haftamdayım. Çok şükür hiç çatlağım olmadı ve 17 kilo aldım 😂
Nurgl34 sedamrt123 kesinlikle aynı iki ergenlikte hep basen çatlaklarım vardır şimdi kantaron yağı kullanıyorum 34. Haftamız hiç çatlağım yok 🤗
Defne_momm Haftadayım bol su içiyorum birde 16. Haftadan beri bio-oil kullanıyorum , ama bu çatlama işinin genetik olduğunu ve ten rengi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Annemde çatlak hiç olmamış bende buğday tenliyim bende de şuana kadar ne bir kaşıntı ne bir çatlama var aksine göbeğim çok hoşuma gidiyor çok tatlı parlak duruyor eşim sürekli öpüp gidiyor ☺️😻
1erkekkannesiiii HappyMom Bebek yağı kullanıyordum ama arifoğlunun doğum öncesi çatlak bakım yağını gördüm aldım ona başladım su an için mutluyum 😍
Selma-1146 Sadece kakao yağı ( katı halde alıyorsunuz avucunuzda eritip sürüyorsunuz bukadar) 25. Haftadayim çatlak henüz yok
Deryatmrts Doğru düzgün bişey kullanmadım ben 36. Haftadayım şuan arada bir Hindistan cevizi yağı kullandım aklıma düştükçe çatlağım fln yok şuan çok şükür
akngmzkrbck Bio oil ve lierac kullandım 30. Haftaya kadar seviniyordum catlamadim diye ama maalesef 30 u bekliyormuş bünyem sadece 6 kilo aldığım halde karnımda çatlaklar var 🙄
Gizem_alan ipekk53Bulo01 banada kalbindeki damar geçmesi gereken yerden gecmiyo dedi digeorge sendromu için genetik bakilcak engelli olma ihtimali varmış
Busraaslantas Gizem_alan merhaba digeorge sendromu ile ilgili test yaptırdınız mı? Hangi test yada? Çok uzun zaman oldu ama inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır
Deletedmom987 Hic oyle pahali kremlere gerek yok kızlar. Hobby gliserinli olanı kullandım sabah akşam bol bol sürdüm. Minimum derecede çatlaklarım oldu, doğumdan sonra da kullansam daha iyi olabilirdi ama zamanım olmuyor
Nazli09_ozgur HappyMom doktorum bebe yağı vazelin kullanabilirsin çatlak kremlerine para dökme genetiginde varsa catlayacaksa zaten çatlar maksat orayı nemli tutmak dedi.bnde vazelin ve doğal kantron yağı kullaniyorum