mekutlu12 Dilek-K0 bizimki de markasız bir şey kullanmaz o yüzden büyük bütçe ayırmam gerekiyo hediyeye ama zorluyo valla
Dilek-K0 mekutlu12 en iyisi almamak ya 19 hazıranda doğum günü ve bizim söz tarihimizdi pasta aldım evde süpriz yaptım bana göre yeterli oldu 🙂
mekutlu12 kitapkurdu ben sık sık yaptığım halde hiç yapmıyorsun diye söyleniyor bide 😅 yapmasam neler dicek bilmiyorum artık
Asyabuse mekutlu12 çok şükür benimkine pembe panterli alsam giyer 😂 6 yıldır beraberiz sevgiliyken bile her şeyini ben alıyodum ya hiç alakası yok alışverişle o yüzden sıkıntı yok bana 😂
Ebrarabla_06 mekutlu12 resimli kupa ve çok sevdiği bir tane parfüm almıştım ona ve şimdi önümüzde ki ay evlilik yıl dönümü eşime ismi yazan kalem sipariş verecem ve kemer alacam canım
dilara1908 mekutlu12 Biriktirince sorun değil 😂 Hem biriktirmeyip hem de almaya kalkınca pek hoş olmuyor 😂
Night mekutlu12 https://ty.gl/x7x1pro427 linkini bıraktım. Eşimin ki iphone ona uyum sağladı. Yorumlarda samsung a da uyum sağladığını yazmışlar, diğerlerine de sağlıyodur muhtemelen olmazsa telefon neyse satıcıya sorabilirsiniz belki
Aslaninannesi01 mekutlu12 evlilik yıldönümümüz geliyor ve fön makinesi aldım hergün fön çektiği için eski makinemiz ölmek üzere bu seferlik böyle birşey aldım
Biroglanannesiii mekutlu12 Neye ihtiyacı olursa soruyorum ne istiyorsun diye oda bana sorar gereksiz eşyaları sevmiyoruz ne istiyorsak onu alıyoruz
izobellaaa-_- Eylulmom_ evet hahah ama ben süpriz değil de ihtiyacı olanını arada alıyorum en son götüne don aldım küçük gelmeye başlamıştı hahshshs😂😂