Fasulyeninannesi- mekutlu12 Valla benim dogumuma denk geliyodu dogum gunu gel sana hediye alalim dedim esofman istedi onua aldim napiyim😂🤷♀️
SaruMerve mekutlu12 eşimin sevdiği hoşlandığı şeylerden mesela eşim balık hastası olta takımı almıştım bi dahaki doğum gününede eve akvaryum almayı düşünüyorum zaten istiyodu 🥰
angela4 mekutlu12 benim aldıklarım öneri olması açısından spor ayakkabı,gömlek, tshirt, kehribar tesbih gümüşçüde aracının aynısını anahtarlık olarak yaptırdım plakası da yazıyor,gümüş künye,kot ceket,feneriumdan çakmak,atkı, kupa,eşofman
kitapkurdu mekutlu12 pasta yapıyorum dünyalar onun oluyor 😅 ben çalışmıyorum. Çalıştığım zaman hediye alırsam o zaman daha anlamlı olur diye düşünüyorum.
mekutlu12 kitapkurdu eşime kalırsa evde her gün pasta yapılmalı 😒 öyle bi zihniyette olduğu için pastayı hiç hediyeden saymaz çok isterdim küçük şeylerden mutlu olmasını 😃
mekutlu12 Esraliiii ya ne güzel keşke öyle olsa bende seve seve yapardım da eşim özellikle kullanabileceği hediyeleri seviyo ve bekliyo hep
mekutlu12 UmmNasuh özellikle sevdiği ilgilendiği bir şey yok maalesef parfümü de bitmeden daha gidip yenisini alır daha yeni almış hatta 😣
mekutlu12 mylittlebabym araba süpürgesi en çok dikkatimi çeken oldu çünkü bunların arasından almadığım tek o var 😂
mylittlebabym mekutlu12 ben Xiaomininkini aldım, eğer arabasıyla uğraşmayı seven bir eşiniz varsa çok hoşuna gider.😂
Night mekutlu12 En son evlilik yıldönümümüzde Xiaomi’nin akıllı kol saatini aldım çok beğendi çıkarmıyor kolundan♥️
mekutlu12 Ysmndnz özellikle ilgilendiği şeyler olması ne güzel bizimkinin de spor ayakkabı takıntısı var ama o kadar çok alıyo bende ona hep spor ayakkabı alıyorum artık başka bişey olsun dedim
mekutlu12 mimar_anne gerçekten çok güzel çok duygulu olmuş 🥹 bende buna benzer bir şey yapmıştım hamileyken. Bizimki şu an kucak bebesi 🥰
mekutlu12 NM_mom ben erkeklerde aksesuar severim bu zamana kadar çeşit çeşit almışımdır ama bir tanesine takılıp diğerlerini hiç kullanmıyo
1erkekkannesiiii mekutlu12 tabii bekliyorsa mecbur 😁 İlgi alanları neyse ona göre bir seçim yapabilirsiniz. Güzel bir parfüm seti, gömlek, saat, ayakkabı olabilir. Kış geliyor elinizle bir kazak örebilirsiniz hoşuna giderse. Ya da alırsınız kazak sweat tarzı. Cok abartmak istemiyorum derseniz güzel şık bir telefon kabı ya da anahtarlık da olabilir aklıma başka bisey gelmedi insallah yardımcı olmusumdur 😁