ilknur9626 Kehribar kolyesi kullanıp faydasını görenler oldu mu? Bide orjinal olup olmadığını nasıl anladınız
Esraliiii ilknur9626 hiç kullanmadım kızım diş çıakrdı anlamadım bile acıkcası bana gervekten faydalı bişi olarak gelmedi
limoncicegimFO ilknur9626 satan yer seltifikali göndermesi lazm cnm ben aldım seltifikali geldi. Ben faydasını kendim de kullanıyorum gördüm bebeğime de almayı düşünüyorum
ilknur9626 limoncicegimFO bende aldım canım tanıdık bir kuyumcudan sertifikalı zaten kendi yapmıyormuş onunda tanıdık birisi varmış o yapıyormuş öyle vesile olmuş oldu. Ben bile heveslendim ama pahalı geldi 🙈 inşallah bebeğim faydasını görür inşallah sende faydasını görürsün
limoncicegimFO ilknur9626 canm ben neredeyse 2 senedir kendim için kullanıyorum faydasını gördüm… Bebek te de kullanacağım bakalım onda nasıl bir etki olacak
limoncicegimFO ilknur9626 İnşaAllah cnm şifa Allahtan bunlar vesile sonuçta İnşaAllah Şifana vesile olur
Minikanne17 Ben kullandım kızım 2.5 yaşında hala çıkarmayı düşünmüyorum. Diş çıkarırken falan biz çok faydasını gördük açıkçası rahatlama vs açısından
ilknur9626 limoncicegimFO tabiki canım bunlar vesile şifası Rabbimden Rabbim evlatlarımızı her türlü hastalıktan ve kötülükten korusun inşallah 🌸