Burculala Kızlar sizce bebeğin battaniyesi kaç adet olmalı ve ölçüleri ne olmalı doğum kasım ortası ve sonu gibi
Kaderrcyrr Burculala ben 3 adet iyidir diye düşünüyorum bir tane kalın bir tane örgü gibi hafif ince birde muslin yeterlidir diyorum
Nurinan Burculala ben 2 tane peluş kalın battaniye aldım kuzum 2 triko birkaç tane de penye ince var bana kalsa 1 peluş birkaç penye yeterliydi benimde Kasım sonu gibi olacak nasipse ama Antalya da yaşıyorum çok soğuk olmuyor hediye geldi diğerleri
Nisa3434 Burculala Burculala şimdilik 1 nohut 1 kalın 2 de müslin aldım her yerde kullanırsın diye önerdiler ihtiyaca göre alırım diye düşünüyorum bende kasım sonu 🥰
Deletedmom_110 Burculala 1 kalın peluş 3 ince yeterli ben öyle aldım 5 tane de muslin aldım muslin ne kadar çoksa o kadar iyi
Gamzenur0809 Burculala benim kalın olarak bir hazır aldıgım var bırde elımde işledıgım var ama pazen muslın felan sayısını bılmıyom var yani onlarda bide cıkarmadıgım el işlemesi kadife ipten var onu oglum olursa ona saklıyorum😂
Nurcanyks Burculala bence iki adet yeterli bı hastanede çıkaracağınız zamn peluş bir battaniye burda normel kalınlıkta yünlü bı battaniye hastanede kullanmadığım ideal bence