Aysenurozs Sedaduru benim de 12. Haftamda 3 kez yoğun kanamam oldu işte sürekli yatıyorum en son iki gün önce gittim kanama alanın halaa görünüyor ama vücut emer muhtemelen dedi bakalım ne olacak
Sedaduru Aysenurozs hımm anladım canım peki değişim görüyor mu?Benimki geçen cuma değişim görmeyince progestanı 3e çıkartmıştı ve vajinadan almamı söylemişti 2gün önce de perinatolojiye gittim farkedilemeyecek kadar küçük dedi ve progestanı tekrardan 1 e düşürdü.Bu arada benim de 14.haftada 9gün süren yoğun kanamam olmuştu sonra bir hafta filan hafif lekelenme şeklinde ilerledi
Buseceyb Aysenurozs Canım aynı kanama alanı ben de var şu an, kahverengiye döndü lekeler sarımtırak şuan, 10. Haftanın içindeyim, 3 günde bir iğnem ve günde üç fitilim var, sizin nasıl oldu iyileştiniz mi
Aysenurozs Sedaduru ben o kanamanın yoğun olduğu dönemde 3 tane kullanıyordum aynı zamanda Perinatolog da takip ediyordu en son ona gittim kanama alanı göremedim dedi sonra kendi doktoruma gitti kanama alanı sönüyor dedi bunu söyledikten 2 hafta sonra kontrole gittim bu sefer de kanama alanın var vücut emecek muhtemelen dedi valla ne dediğini anlamıyorum bir öyle diyor bir böyle başka doktora da şuan gitmek istemiyorum yeterince kafam karıştı 20-21 hafta da tekrar zaten detaylıya gideceğim orda net bişey söyler artık inşallah. Şuan 2 tane progestan kullanmaya devam ediyorum kahverengi lekelenmem çok fazlaydı şükür şuan yok gelirse de bazen sarı oluyor o da progestan dan demişti bilemiyorum işte kafamı çok karıştırdı
Melike9489 Anneolmak188 Eğer uygun gördüyse vajinadan al ağızdan çok yan etki yapıyor Bende günde 3tane aliyorum iki hafta ağızdan kullandim tansiyon düşüklüğü mide bulantısı yaptı diğer türlü rahatladım artık
Aysenurozs Sedaduru aynen öyle onlar sağlıklı olsunlar da bizim için zor bir süreç psikolojik açıdan sürekli bişey mi oldu diye düşünmek çok zor oluyor
Sedaduru Aysenurozs ah ah hiç söyleme ya her lavaboda paniğim her Ağrıda paniğim çok zor bir süreç ama Rabbim onları korusun iyi olsunlar biz atlatırız
yagmurefe Anneolmak188 ultrason da baktımi içerde kanama Alani varni bebeğin etrafından mi geliyor yoksa senden önceki kalanların buna bakmaasi gelerek her ihtimale karşı progestan her doktor veriyor bide iğne var benimde başıma geldi kimisi üç günde bir vuruluyor bana doktorum bı kere verdi benim kese etrafında kanama Alani vardi ben çalışıyorum nobetli yorudcu bı isim vr doktor evde yatıp dinlenceksin yoksa düşer dedi açık açık dikkat et kendine ozeldeddki doktorlar normalde ilgilenir yani tuhaf sen yine özele başka bı doktora git acile devlete gidebilirsin bakarlar progestan verip yollar lar ama kendi doktorun en azından iğne yazar bı tane olsa o iğne çok etkli yat dinlen sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Anneolmak188 GulsahAsgerova benim postu attıkdan 1 hafta sonra kesildi canım sorun yok progestan kullandım