beyzzsenturkk kızlar pendikte oturuyorum hastaneler hakkında hic bir bilgim yok siz detaylı ultrasonu nerde ne kadara yaptırdınız cokta bi vaktim kalmadı bir haftam var hangi hastaneyi önerirsiniz
_ozlmm beyzzsenturkk Ben Mayıs ayında Pendik Dr Halil Mesut bey yaptırdım 650 TL idi hastane değil özel klinik doktorumun tavsiyesi üzerine gitmiştim ve çok memnun kaldım 35 40 dakika sürdü muayene bittikten sonra da bebiş ölçümlerini resimlerini whatsaptan bize aktardı bizde de oldu bütün resimler ☺️ Ama giderseniz mutlaka arayıp fiyat öğrenin çünkü iki kere zam geldi artmış olabilir
Zynpmeva beyzzsenturkk ilk gebeliğim de Halil Mesut. Şimdi ise 2 hafta önce 650₺ ye Cihan tıp merkezinde yaptırdım
beyzzsenturkk SeherMercimek cogu kisi yaptırsan da olur yaptırmasan da diyor yaptırmak istiyorum ama cok fazla geldi 22. hafta son mu sizce 23de yaptırsam mesela ne olur
SeherMercimek beyzzsenturkk bu diyatta bnde bi düşünürdüm açıkcası. bnde tereddüt etmiştim ama içime kurt düşeceğine yaptırdım. 25. Hafta ve sonrasına geç diyorlar Ama bilmiyorum tabi yaptıran varmı yokmu.
SeherMercimek sekermomgeliyo devletten randevular çok dolu ayrıca devlete gitmiyorsanız bakmıyorlar bile. Herşeye özele gidip bunun için buraya gelemiyin diye azar bile yiyorsunuz yani denedim yaşadım ben.
beyzzsenturkk SeherMercimek zaten ekstra verilen kan testlerini diğer testleri vs devlet yapmadı biz özel laboratuvar degiliz dedi saglık ocagı kovdu bildigin devlet hem randevu hemde muayane ve testler icin cok yetersiz kalıyor
SeherMercimek beyzzsenturkk evet çyle yapıyorlar. Ama beniö sağlık ocağımdaki ebem be doktorumdan yana çok şanslıydım her doktora gitceğiöden 1 gün çnce gel kan ve idrar tahlillerini burda yapalım dediler bizde takibinde oluruz dediler. Özelde 1 veya 2 kere verdim tahlillere para.
cansualisa beyzzsenturkk kuzum Şişli Fulya ya gidicemmm 1200 dedi peşine 1000 TL Prof doktor ismail beye suan 20+5 im ayın 21 inde gidicem 22+3 te gitmiş olucammm tam vakti
beyzzsenturkk cansualisa ah paranın gözü kör olsun keske daha cok imkan olsa en iyi yerlere gitsek bu miktarlar bizi çok aşıyor cok kararsız kaldık