Fidan1923 Bu 2ci gebeliyim kızlar 16 hafta oldu pek birsey hissedemiyorum. İlkinde bu haftalarda hiss ediyordum o erkekti bu kız bebek bir fark varmı ki
Sekerbebekkk Fidan1923 benimde erkek 16 haftadan beri hissediyorum büyüklerimiz erkek bebeğin daha erken kız bebeğin daha geç hissedildiğini söylüyor ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemem tabii ki
Sena55 Fidan1923 bnde 17 de kalp atması gibi pıt pıt hissettim bnm arkadasim 20. Haftada hissetti benmkide onunki de kız kişiden kişiye göre değişir sakın kafana takma herkesin vücudu farklı
Eldgrn Fidan1923 16+2 olduk bizde hala bekliyorum an kolluyorum belki haraket eder diye de bekliyoruz öyle
Sena55 Fidan1923 canını sıkma herkes herşeye bişey diyor üzülme mutlu ol pozitif ol kötüyü getirmee herşey zamanla olur kafana takma ki çabuk hisset
seyma9188 Fidan1923 Ben de ilk hareketini 19.haftada hissettim.Sağlam bi tekme yedim 🤣 Şuan 24 e girmek üzereyim baya hareketli maşallah 😍😁
2022bebeki Fidan1923 17.haftada hissettim ilk 19.haftamdayim pit pıt kelebek kanadı gibi çırpıyor 🥲 Cinsiyetemiz erkek alakası var mi bilmiyorum
OksijenliSu Fidan1923 Ben ilk hamilelikte 17.haftada hissetmiştim şimdiki bebeğimi ise 15.haftanın sonlarına doğru hissettim. İlki erkekti şimdiki de kız. Yani cinsiyet ile alakalı mı bilmiyorum. 😊🙄