Melkur Kızlar merhaba dün gece karnım da özellikle göbek deliğimin olduğu bölgede bi ağrı başladı sormayın gitsin biraz sakinleyince uyudum ama şuan yine var 6+5 günlük hamileyim sizce bebekle alakalı mı yoksa başka bir durum olabilir mi?
myangelson Melkur gaz sancısı olabilir mi acaba çünkü o haftalarda kaşık ağrısı oluyor genelde bebek daha kasıkta olduğu için usutmus vs olabilir misin? Karnını sıcak tutmayi dene bı olmazsa ve doktoruna da sor bı istersen numarası varsa
Bebitooo Kasık ağrısı vs normal canım bu haftalarda ama göbek o tarafları yaşamadım ben istersen bir doktoruna sor
iremsenpli11 Ben yaşadım hala arada bir oluyor tam göbek deliğinin oralarda falan normal olduğunu söylediler rahim buyuudugu için vs. Die
Melkur myangelson doktoruma yazdım da henüz cevap vermedi bende gaz sancısı olabilir mi acaba diye düşünüyorum zaten kabızlık sorunu yaşıyorum normal hayatımda da şuanda da bi de göbeğim olunca dediğiniz gibi bebek rahim de olacağı için pek bağdaştıramadım ama emin de olamadım danışmak istedim
myangelson Melkur geri dönüş yapar elbet ama aklıma gaz sancısı geldi çünkü kabızlık da var diyorsun , kuru kayısı falan ye kabizligina iyi gelir kefir icebilirsin bağırsağı düzenliyor. Dediğim gibi bir de sıcak tut karnını istersen birşeyler ört ustune
Melkur myangelson kayısı kefir vs hep yiyip içtiğim ürünler ama ne bilim bi bende işe yaramıyor herhalde bi de sıcak tutayım bakalım biraz rahatlar belki teşekkür ederim 🙏🏻