Zevcan zamaneannesi80 valla ben de bu marka aldım ve leke çıkarıcısını kullandım daha bebiş gelmeden on numara. Eşim iş dolayısıyla hep bi yerleri çizilip kanıyor mutfaktaki sandalyeden nevresimden banyo paspsından bütün kanları çıkardı
Zevcan zamaneannesi80 çamaşıe deterjanını belki başka marka alabilirim dalinin ve uni baby yenidoğanın temiz içerikli ürünleri var daha uygun fiyata
zamaneannesi80 Zevcan bi süre bunu kullanıp sonra uni Baby e geçmeyi düşünüyorum.. dalinin hiç bi ürününü kullanmayı düşünmüyorum 😊
Zevcan Ozcnozge yumuşatıcı için içeriği iyi değil diyorlar hatta çamaşır deterjanlarından bile çoğu kötüymüş. İnstagramda anneler inceler diye bi sayfa var ben genelde ordan bakım alıyorum bu tarz ürünleri
Ozcnozge Zevcan çok az koydum çamaşırlarına içeriğinin kötü olduğunu bilmiyordum ama çamaşırları yumuşacık yaptı
Senazeynep34 Ben dalanın granül sabununu aldım. Bir tane yumusaticim bitti onun kutusunu yıkayıp o granül sabunu su ile eritip kullanacağım devamlı ,😊 maaliyet olarak daha düşük olacak bizim icin
Senazeynep34 zamaneannesi80 su ile açmak gerekiyormuş. Ama yani tüm tanıdıklarım iki çocukta da aynı makinede granül kullandılar bir şey olmadı. Ama şuan şansa bieakmak istemediğim için şu ile açarak kullanacağım 😊
Babylovebaby zamaneannesi80 canım bende bu markayı düşünüyorum yada babys green onada temiz içerikli diyorlar sanırım daha uygun fiyatlı
zamaneannesi80 Senazeynep34 ben riske alamadım 🤭 zaten makinam sıkıntılı şu zamanda bide makine değiştiremem yeterince masrafımız var diye 🤭🙈