AhseninAnnesii Kizlar detayli ultrasonda ne yapiliyor, alttan muayene ediyolar mi. Renkli mi oluyor bana detayli anlatir misiniz. Ben bi onceki ikili taramami yanimda goturmeli miyim. Ayni doktora yaptiracagim.
durumom2022 AhseninAnnesii alttan muayene yapılmıyor normal karından bakıyorlar ben üniversite hastanesinde yaptırmıştım renkli cihaz yoktu özelde yaptıracaksanız bilmiyorum belki vardır. Detaylı ultrason da bebeğin organları detaylı inceleniyor
Sedaduru AhseninAnnesii ben daha 18im ama dün detaylıdaydım ve rahim ağzımın kısa olduğunu kendi doktorum düşündüğü için alttan kamera ile bakıldı.İnşallah sizde bir sıkıntı görmez ise detaylıya bakan doktor alttan bakmayacaktır
Meliyyke AhseninAnnesii detaylının vajinal muayene ile alakası yok. Ortalama 45 dk kadar karnınızdan inceleniyor bebek. Aklınıza gelebilecek her şeyine bakılıyor. Benim miniğin idrar torbasının dolu olduğunu bile görmüştük😅 rahat bir şey özelde yaptırırsanız sohbet ede ede yaptırırsınız keyifli geçiyor, umarım hiçbir sorun da görülmez yavrunuzda 🌺
Sena55 AhseninAnnesii normal de alttan bakılmıyor ama bnm kordon boyumu göremedi o yüzden alttan da baktı
Feyza-nur AhseninAnnesii alttan muayene etmiyorlar devlet hastaneleri renkli bakmıyor ve kapıt filan vermiyorlar özeller renkli bakıyor
Sonikiuc AhseninAnnesii ikili sonucunu götürün yaninizda. Karindan bakılıyor. Su için merdiven çıkın ve çikolatanın yaniniza. Bebisim yüzünü göstermedi diye tüm bunları kalkıp yapıp öyle yeniden gittim dr yanina