Fulyax Kubay yada göktuğ💙 oğlum olsaydı kubay koymayı düşünüyorduk ama kızım olucak allahın iziniyle ismide Almila💕
detetedmom404 Eşimle hiç zıtlığa düşmeden içimize sine sine edis olsun istedik şimdiden adıyla konuşuyoruz bebeğimizle ilgili konuşurken👼❤️
mihrimahsultan Seymaemre erkek olsaydi Doruk koymak isriyordum cok ama bir prensesim olacak Cemre ❤ insallh ikinci erkek olursa Doruk koyarım
Ba-mu Seymaemre bizim cinsiyet belli deyil olum olursa halil göktuğ yada halilefe düşünüyorum kız olursa karar vermedim henüz
Edaa35 [bilinmeyen] bizede çok altın geleceğinden değil beşiğinde süs olsun diye istedim İzmir'de oturuyorum Kemeraltı çarşısı var burda orda yaptırdım
CansuErenDurmaz Seymaemre ay benim eşimde Alpaslan istiyor🙄 çok ağır geliyor başka da isim bulamıyorum içime sinmiyor
Misra_123 cemilev sana tavsiyem burak ismi ağır oluyor tek başına kardeşim de burakti ve çok hareketli bi çocuktu sonra can koydular 2 ismi oldu sadece bir tavsiye 🌼🌼
cemilev Misra_123 Aaaa sagol canim hic o yönüyle düşünmemiştim haklısın canim tavsiyen icin sagol canim mutlak eşimle konusucam
detetedmom404 Misra_123 gerçekten Burak isimliler hep böyle galiba benimde kuzenim kendimi bildim bileli öyleydi hala öyle
Semraali Seymaemre biz egemen koymaya karar verdik eşimin isteği 😁 kız olursa ben erkek olursa eşim koycaktı bir sürü isimden sonra egemene karar verdi bende beğendim 😁