Benay Seymaemre kelin merhemi olsa kendi başına sürer dedikleri durumdayım bacım 😂😂 isim bulamıyoruz benim beğendiğimi herif herifin beğendiğini ben beğenmiyorum ikimizin beğendiği de sülale de dolu napacaz bilmiyorum 😂
Seymaemre Benay hahahah aynen eymen buldum yeni kurandada gecıyor ama oda soğuk geliyo bana ya eşimde kabuş etmez kesın 🤣 oda tutturmus alparslan dıye 🙈 o ismede hıc kanım ısınmadı
Benay Seymaemre aha aynı durumdayız 😂😂 bende Görkem istedim yok dedi o gitti Cüneyt Alparslan Kaan falan diyor dedim gah sektir git 😂😂 en son gece rüyamda bir isim gördüm eşime de dedim hoşuna gitti dur bakalım hiç olmazsa onu koyacam 😂😂
CansuErenDurmaz Seymaemre ay benim eşimde Alpaslan istiyor🙄 çok ağır geliyor başka da isim bulamıyorum içime sinmiyor
Benay Kumsal35 Cihan 😍 ben köpeğimle çanta almaya gidiyorum ablam da gelip Cihan nerde diyor o kim diyorum oğlunu da mı unuttun diyor orda uyandım zaten
Benay Seymaemre anlamlarında nerde bir yere ele geçirmiş imparator nerde babasını öldürmüş başa geçmiş adam ya da nerde Zafer kazanmış birileri var gidip onların isimleriyle geliyor 😂😂
Ay_se Seymaemre içine sinen bir isim bulmak zor, eşle ortak noktada buluşmak daha da zormuş 😩 Herhalde bizim bebiş ismini kendi koyacak 🤣🤪
SerapToraman Ay_se yaa evet aynii durumdayim bende şuan 😊 benim begendigimi eşim, eşimin begendigini ben begenmiyorum 😀
cemilev Seymaemre Vallaha canim bizde karar vermedik ama bir kaç isim var doğuracam artık çocuğum isimsiz Ayaz Acar Asil Burak Alperen Cihangir Kırca Yekta Sancar
Misra_123 cemilev sana tavsiyem burak ismi ağır oluyor tek başına kardeşim de burakti ve çok hareketli bi çocuktu sonra can koydular 2 ismi oldu sadece bir tavsiye 🌼🌼
Mrveglsn Erkek ismi çok zor ya.. hep aynı isimler :) değişik fkir olarak Elyesa,Sirac,Behnan isimleri güzel geliyor kulağa