Mer93 Nurcanyks ben almamıştım çünkü bazı çocuklar sevmiyormuş. Benim oğlum düz yatıp yerde durmayı sevmezdi boşuna almayım dedim hiç bi eksikliğini de görmedim ama bebeğim sever yatar oynar diyosanız kısa süreliğine oyalanır belki
Nurcanyks Deletedmom_110 bende öyle düşünüyorum çünkü benim kızım kucağa alıştığı için pek sırt üstü olmayı sevmez belki diyorum oyun halısı ilgisini çeker
Deletedmom_110 Nurcanyks ay valla benimkide öyle kucaktan indirince bağırıyor dikkatini çeken şeyleri de seviyo bende öyle düşünüyorum 😍😍
Nskyhn Nurcanyks arkadaşıma hediye aldırdım 😂 ama bence çok keyifli. Seveceğini düşünüyorum. Ama bizimki Piyanolu. Gördüğüm kadarıyla piyanolular çok dikkat çekiyor vurdukça ses geliyor daha çok oynayasi geliyor
Nurcanyks Nskyhn Ayn piyanolu çok daha pahalı ama yinede bence değer çünkü insan her zamn ilgilenemeyor cocuyla hem önümüz kış evde cnnda sıkılmasın diye almayı düşüyorum kesin karar verdim Alaçam kızıma😆
Nskyhn Nurcanyks trendyolda 365-370 arası var onlara bak. Bı de Piyanolu al mutlaka almışken paraya değsin 😂 bı de 2.wl sıfır gibi olanlarda var seni çok zorlayacaksa
Kaleboynutuba Nurcanyks aldm kullanmadım bakalım nasıl olcak ama biliğim kadarıyla çok uzun süreli kullanılmıyor
Deletedmom_8 Nurcanyks ben aldım şahsen sevebilir diye düşünüyorum. Çevremdeki tüm arkadaşlarımda önerdi. Kullanır sever mü bilmiyorum ama dursun istedim. Her şeye her gün zam geliyor zaten fiyatları iyice artmadan aldım.
Nurcanyks Deletedmom_8 iyi yaptınız bende ortak bişey alıp diğer çocuklarında akullanmayi düşünüyorum