Pnar_irmak 35+4 gününden selamlar Bel ağrısından artık uyku haram oldu oğlumda ucube gibi sabahlara kadar uykum gelmezdi Kızıma hamileyim gözüm uykudan açılmıyor ama bel ağrısından artık sakat gibiyim Sizi en çok bu dönemde ne zorladı 😑
Tgcrcp12 Pnar_irmak bel ağrısı ve kaşık fidigi oluştu bende onlar çok zorluyor bide sağ tarafıma yatamıyorum bebek arada kalıyor gibi hissediyorum yatınca ağrım oluyor doktor bebek ezilmez dedi ama ben yine de korkuyorum
taninmayananne Pnar_irmak 30. Haftadan merhaba tuvalet sabaha kadar 50 kere gittoysem az gitmisimdir. Evdekilerde sifon sesinden uyuyamiyor artik 😂
zehra-ss Pnar_irmak Bacak ağrıları ya yürümekte çok zorlanıyorum penguen gibi oldum varis oluştu bacaklarımda hele sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum
Simy Pnar_irmak bende 35+4 günlüğüm aynen bel ağrısı ve en çok mide yanmasi beni maf ediyor sabahlara kadar yatamiyorum yastıklar üst üste koydum oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum ama yinede gecmiyo mide yanması kızımda çekmedim oğlumda çektiğimi bu hamileliğimde çok çekiyorum 😔
Pnar_irmak Tgcrcp12 28. Haftada kasık ağrısından doktora gittim ağlaya ağlaya bana doktor kendini çok nazlı yapıyorsun dedi 😑 Bebek yerleşiyor dedi Şimdi de doğum pozisyonunu alıyor dedi ama belimden ayağa kalkınca 3-5 adım sakat gbi geziyorum 😣😣
mchtesr Tgcrcp12 kasık fıtığı dediğiniz şeyi tarif eder misiniz acaba ? Benim de kasığımda ceviz büyüklüğünde bir şey çıktı. Doktor yağ bezesidir çok önemli değildir kafana takma dedi ama bilemedim.
Pnar_irmak taninmayananne ayyy o benim ilk dönem vardı eşimle geziyorduk nolur dur bi yerde diyordum koşa koşa lavaboya ama bi rahatlama geliyor ki o an 😁😁 belki bi fincan dolmaz ama o rahatlama 😁😁
Pnar_irmak zehra-ss benim oğlumda çok erken ödem olmuştu tuzlu yiyince hemen şişiyordum dediğiniz gbiydim eşim kapıları sökelim falan yapıyordu 😑 şekeriniz falan var mı ?
taninmayananne Pnar_irmak aynen yaa, damla damla valla film bile izleyemedim tuvalete gidip gelmekten
zehra-ss Pnar_irmak Yok hayır şekerim de yok ödem var ama doktor tuzlu yeme demedi ürem düşük çıkıyor hep 😑 değişik semptomlar 😅 bu hamilelik karmaşık anlaşılmaz
zehra-ss Pnar_irmak Doktor hızlı kilo aldığın iÇin dedi şuan 12 kilo aldım daha 9 hafta var çok mu sizce
Pnar_irmak Tgcrcp12 ben kemiklerim ayrılıyor sanıyordum oğlumda hiç yaşamadım ama kızım partimi çıkardı
Pnar_irmak Simy benim oğlumda mide yanması çokk fazlaydı şekerim vardı eşim gece bi geliyordu balkonda fayansa çıplak ayakla oturmuş buluyordu 😑 oğlumda ateşim çok oldu kızım da şimdi bel ağrısı Acaba kızım keltoş mu hiç mide yanması olmadı 🙄
Kadriye11 Simy panto diye bir mide koruyucu var çok tavsiye ederim midesinden uyku uyuyamayan ben herşeyi yiyorum artık kadın doğum uzmanı vermişti rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz
Hanife47 Pnar_irmak Henüz yeni 3cu tremisere girdik 27+4 ama inan bu bel ağrısı beni bitirdi resmen sakat oldum ayrıca ayağımı kendiyle götürmüş ayağım yok 🥴🥴ama 3cu tremiserden öncede vardı bel bacak ağrım sadece iki katı oldu hepsi bu 😥😥😖
Pnar_irmak Hanife47 allahım yardım etsin benim o haftada Kasık ağrısı başladı bide kilolu hamile kaldım oda çok etki ediyormuş vücut ağır olunca ama hamilelikte zayıfladım hiç kilo almadım şuan hamile kaldığım kilonun altındayım 😁 onun sevinci var
Pnar_irmak GoktugAlp ben oğlumda asla ne kasık ne bel ağrısı çekmedim ama kızımda şuan sol kalcam yok gbi
benkosarim Pnar_irmak kuyruk sokumu ağrılarım var kuyruk sokumumda kırık da vardı 31+3 deyiz Allah yardımcımız olsun inşallah
elifuslu1002 Pnar_irmak 35+3 yavaş yavaş benimde belim ağrıyor artık ve bacak arlarim flan hamlamış gibi ağrıyor 2 3 haftadır oturp kalkamak yatakta dönmek çok zorlanıyorum
Pnar_irmak elifuslu1002 yatağa girmeden duş alın ılık su ile hatta 5 dk su altında bekleyin kan dolaşımı olur bu sizin rahatlatır şuan ben o şekilde az bi uyuyorsam uyuyorum
Simy Pnar_irmak saçla alakası yok mide yanmasının ki bebek büyüdü mideye baskı yapıyor mide küçücük kaldı ve yukarı çıktı oda mide yanması yapıyor çok kötü valla hamileliğin her türlüsü zorlu yolculuk
Hanife47 Pnar_irmak valla bacım bende 25 miydi 24 muydu neydi aynı kiloydum geçen bı gittim sağlık ocağına 16 gün geçmişti tartilmamadan ve ben 3 kilo almışım ben şokkk🤭