Birminikcivciv Kızlar 2 gün önce ameliyat oldum bebeğimi aldılar o başka hastanede ben eve geldim. Sürekli oturarak uyuyorum. Sağa sola yatılır mı
Derinsu2019 Birminikcivciv sırt istü neden yatmıyorsunu sağa sola şimdi dönemezsin bikaç gün daha acır ben bir hafta on günd felan dönmüştüm uyurken yanıma
Biroglanannesiii Birminikcivciv ilk 4 gün zaten sağa sola hiç bir şekilde yatamadım 5. Gün zorlukla sağıma ya da soluma dönüp yatabildim 1 hafta 10 günden sonra artık normal yatabiliyordum özellikle bir pozisyon yok kendin nasıl yatabiliyorsan canım
Mlktnc Birminikcivciv ben 3 gün yarı oturur pozisyonda uyudum. Şuan sırtüstü yatıp ayaklarımın altına yastık koyuyorum. Tam düz ya da sağ sola dönünce dikiş yerlerim acıyor
Nazlimom Birminikcivciv ben hep sağlı sollu yatmıştım hastanede eve gelnce de öyle yattım düz yatınca geriliyodu 1 ay snra fln düz yatmaya baslamıştım
myangelson Birminikcivciv sağa sola 1 hafta sonra yatabildim yanlış hatırlamıyorsam dikiş yerlerim çok fena açıyordu dönünce. Genelde arkamdan biraz destekleyip sırt üstü yatıyordum. Onun dışında hep oturdum bebeğimi kaybettigim için memlekete gittik cenazeye genel olarak oturuyordum hep çabuk toparladım
benimmdunyamm Birminikcivciv sağa sola istesen de dönemezsin yani ben dönemiyordum dikisim ağrıyordu sırt üstü yatiyordum yastığını az yüksek yap sırt üstü yat niye oturarak uyuyon
Tuana_ Birminikcivciv canım bir süre sırt üstü yat ben tam 1 ay sonra yavaş yavaş hem yüz üstü yattım ben sağ yattım hem sol yattım herşey yavaş yavaş ama sırtının üstüne yat bişi olmaz
Asasasas Birminikcivciv oturmak yanlış diye biliyorum, dümdüz sırt üstü yatış öneriyorlar dikişler tutana kadar.. 👀👀👀
Seyma06 Birminikcivciv ben fazla kilo aldığım için göbeğim biraz rahatsız ediyordu ammaaaaa yarın cırtlı korse aldım kendime 4 .gün kullandım yatarken bile çıkartmadm çünkü hayat kurtaricim olmuştu rahat uyudum rahat ayağa kalktım işimi yaptım hiç bir skntim olmadı
Se19 Birminikcivciv herkes yatamamış ama ben en güzel uykularımı uyudum sezeryandan sonra. İstediğim yere dönebiliyordum ya