yenihamileyiz Kızlar mide yanmasından uyuyamıyorum resmen önerileriniz neler? Bu kadar yanma normal mi onu da bilemiyorum 🤷🏻♀️
Z_m_K yenihamileyiz yudum yudum süt içmek çok iyi geliyor. Daha da geçmezse renniee yazdı bana doktorum onu kullanıyorum. İnanılmaz yanıyor ve normal olduğunu söylüyor doktor.
34Cansu yenihamileyiz salatalık varsa kabuğunu soyup sade yiyebilirsin veya gaviscon varsa içebilirsin
tugbacns yenihamileyiz süt ve beyaz leblebi deneyebilirsin eczaneden rennie duo şurup alabilirsin. Umarım iyi gelir mide yanması zor
Milosee yenihamileyiz çekirdek ye bende çok çekiyorum süt maden suyu yoğurt salata daha da kötü yaptı ilaç bile kullanıyorum yok çekirdek yedim hemen kesti yada öyle denk geldi bı dene istersen canısı bı ufak kase çıtlat inşallah iyi gelir🌹
yenihamileyiz Busraaksel teşekkür ederim Aysgfrklc maden suyu veya soda bende ters etki yapıp demi daha da yakıyor🤷🏻♀️ Z_m_K teşekkür ederim
Merve0092 yenihamileyiz iki kaşık ev yapımı elma sirkesi içiyorum gece rahat oluyo gündüz de badem ve süt rahatlatıyor bayağı