MaviDeranHazal ma2022 yorumunu görmemiştim okuyunca ruh ikizimi buldum dedim ☺️ Aynı şeyleri yazmışız nerdeyse
MaviDeranHazal ma2022 cinsiyet belli olmadı bizim 14+3 henüz 🐣 bir sürü isim var aklımızda hepsi kız ismi. Şu sıralar Ezo’ya taktım Özden gelen,içten ve samimi demek. Erkek de Mihman yada Merdan 🥰 ayy hep değişiyor amaaaaa
Gulten5 pembefiyonk canım bende aynı durumdayım çok zor. Yağız çok çok güzel poyraz sert rüzgar anlamında ama yağız ın anlamı da çok güzel. Ben yağız istedim eşim istemedi.o yüzden yağız ı seçiyorum hakkında hayırlısı olsun imşallah. Bende size sorayım karan mı kuzey mi
pembefiyonk Gulten5 ben Karanı Kuzeyden daha çok beğeniyorum sanırım ☺️ Hatta Asil Karan koyuyorlar çok uyumlu oluyor bence ☺️ Gerçekten çok zor karar vermek büyük bi sorumluluk ömür boyu taşıyacak ismini oğullarımız inşallah hayırlı kararlar veririz 🙏
minikturtam1 Bengulll nasip olursa ÇINAR koymak istiyoruz.güçlü ve dayanıklı demek. Gebeligimin basında çok sıkıntılar yaşamama rağmen oğlum bana tutunmaktan hic vaz gecmedi. O yuzden anlamlı olsun istedik.
ma2022 MaviDeranHazal ayy ben de hep kız ismi düşünüyordum hahaha sonra erkek çıkınca çok zorlandım isim bulmakta 9 ay bulamadım 😅