Beyhanertekin Tinkerbell_0423 Samed ismini koymayın bence canim benim eşimin ismi Abdulsamet ama kimse öyle söylemiyor sadece Samed diyorlar bu yüzden ismi çok ağır gelmiş gerçekten ailesini çok zorlamış. ‘Samed’ Allahü tealanin isimlerinden olduğu için hemde tek başına koymak günah.
Tinkerbell_0423 Beyhanertekin evt Samed tek başına takmayın diylolar bu yüzden yanına Ali takcaz inşallah ve samed Ali hafif bi isim dile geliyor hemen bizde Samed Ali hitap etcez herkesin de öyle hitap etmesini sağlayacaz öneriniz için teşekkür ederim bizde baya araştırdık zaten❤️ rahmetli kayınvalidem Samed ismini çok sevdiği için takcaz anısına 🥰
dilan_emin21 Burciyya babasının ismi Mehmet 😁onun iki ismi var Mehmet Emin ama ikisini söylemiyorlar sadece emin bende tek bence Mirza olsun
esmom07 @pembefiyonk Aynen anlam konusu beni de düşündüren acaba daha anlamlı bişey mi olsa falan derken kafa karışıklığı oluyor sadece 🙄 Poyraz ablamın oğlunun ismi huylara inanır mısınız bilmem ama pek uslu bir çocuk değil ama sizinde öyle olacak diye bir şey yok tabi ben bir tane gördüm sonuçta :)) abisi de çınar o daha aklı başında 😄
esmom07 @Pijamaskeliler bende oralara bakıyorum hep isme 😄 aynen ama eşim tamam diyor yağız iki gün sonra Eymen de güzel ama Göktuğ da bunlar daha anlamlı diyor az daha bekleyelim anlamı daha güzel olsun vs ama bir isimle içime sinerek sevemedim çocuğu 🤣 ama karizmatik duruyor sanki masterchef de de maşallahh yeni moda tüm isimler var kıvanç Göktuğ yağız 😄
Pijamaskeliler esmom07 Evett yaa hislerime tercüman oldun bende onu farkettim çok iyi temiz çocuklar hep hatta daha çok değişiriz biz bu gidişle 😀
Dozden İlk oğlumun ismi Doruk, şu an ikinciye hamileyim, ikinci oğlumun da ismini Uzay koymaya karar verdik eşimle… İsimlerin Türkçe ve anlamı olan isimler olmasına özen gösteriyoruz bizde kriter bu.
advice bbaskan merhaba çocuğunuza savaş gibi kötü hissiyat çağrıştıran isimler koymanızı tavsiye etmem yine de sizin kararınız ama isim analizinde baya önemli bir şey bu. çocuk büyüyünce ya kavga etmeyi bilmez ya da aşırı kavgacı bir çocuk olur. ben de fonetiğini seviyorum savaş isminin ama anlamı çok kötü o sebeple koymayı hiç düsünmedim. sevgiler.