Benimennembirmelek Bengulll evt cnm düşündük Allah’ın izniyle oğluşum olacak ilk bebeğim 🥰🥰 eşimle sevgiliyken karar vermiştik 2 senedir bu isim aklımızda Rabbim nasip ederse Efraim koycaz inşallah 🥰🤲 🥰
Kubra1806 Bengulll cinsiyetimiz belli değil daha pazartesı randevumuz var 13+2 gunluguz su anda oğlum olursa adını aslan koymak ıstıyorum esımde alp aslan oldun dıyor bakalım kısmet
Can_tanelerim_benim _orhanbusra01 özür diliyorum ama agır isim sanki bebek için büyüdüğü zamn da gene de siz bilirsiniz
Pijamaskeliler Bengulll 19.haftaya giricwz eşim çok değiştiriyor ben yağız ege o ise mert metehan merthan bie gün yağız diyor birgün ege diyor snra mert diyor bi türlü netleşemedik hayır önün dedikleri de gusel de bari bi karar verse 🤣
pembefiyonk Pijamaskeliler siz yine iyisiniz ben 35.haftaya giricem bir güm Yağız bir gün Poyraz bir isimli hastane çıkışı bile yok oğluşumn çünkü bir adı yok 😁😁😁
Kbrsml_95 Bengulll Yusuf Alp düşünüyoruz nasıl sizce? Alp ismi çocuğa ağır gelir diyorlar kararsızım o yüzden