Bengulll İsim düşündünüz mü kızlar, ben hala boş boş geziyorum bir türlü beğenemiyorum 😃 Sizin bebişlerinizin ismi ne / ne olacak düşündünüz mü? 😃🥰💙
Fatma0715 Bengulll ben Karel koyacağım canım Allah’ın sunduğu mucize meyve ve saf temiz iyi işler yapan anlamına geliyor 🤗
Aslymn Fatma0715 çok güzel bir isim bende istedim ama eşimin içine sinmedi. Ortak karar verelim dedik. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 💙🤲🏻
benkosarim Bengulll suriyelilerden ayırmak için çocuğuma Türk boylarından birilerinin isimlerini vermeye karar vermiştim eğer ileride oğlum olursa adı alpar olacak inşallah
Sinem57 benkosarim yaaa gerçekten inanmıyorum artık ya ne hallere düştük bnd böyle şeyler düşünüp duruyorum bazen de birçok seti eşime bile söyleyemiyorum kafayimi yiyorum acaba diyorum psikolojim mi bozuldu diyorum demekki bndn başkaları da varmış teşekkür ederim bni yalnız bırakmadığınız icin
Gulsumdamla Bengulll bizde koyduk sanırım eşim birakmam istiyordu bende tamam dedim ismi Devran oldu anlamı yeryüzü , dünya demek . Tabiki daha kimseye söylemedik ailesi sever mi bilmiyorum😅