desertrain Kızlar bana güzel parfüm önerir misiniz ağır olmasın sıkmasın baymasın aşık olacağım bir koku olsun bağımlılık yapsın benim kokum olsun artık bu yaşıma geldim hala doğru düzgün bir parfümüm yok zarif kokmak istiyorum yardımcı olur musunuz 🥰❤️
PapatiA desertrain çok zor bi soru sormuşsun 😀 Zevkler değiştiğinden kokularda değişiyor mesela benım kullandığım sana kötü gelebılır senın kı bana
Soruyorumm desertrain kış için 212 seksi Yaz için dnky yeşil elma(be deliciuos) yada dnky fresh blossom
Merveclnk desertrain dolce gabbana the one ve Roberto cavalli klasik çok beğenirim ben kendini belli eden ve zevkli kokular bence 🙂
busraacarekici Burberry weekend , estee lauder modern muse , zara fields at nightfall. Bu 3ünden yıllardır şaşmam, tavsiye ederim 😌🤌🏼
Soruyorumm busraacarekici bunlar daha baharatsı kokular dimi burbery weekend almıştım bana ağır gelmişti ablam cok sevmişti
busraacarekici Soruyorumm burberry ve estee lauder çiçeksi fakat zara baharatlı bir koku😌 benim 3ünün arasında diğerlerine göre ağır olan daha doğrusu kışlık koku olarak tercih ettiğim zara, diğerleri daha hafif o yüzden yazlık koku olarak tercih ediyorum😌
mommytobe_ desertrain good girl carolina herrera, miss dior blooming bouquet 😍😍 canim parfumlerim kokulari her ortama uygun
yabansena desertrain chanel chance şuan için tek geçerim aşırı kalıcı bi parfüm. Eğer kokusunu bilmiyosanız mutlaka bi mağazaya gidip bakın.
Senbanabanude desertrain yves Rocher/evidence yaklaşık herhalde 10 senedir yaz kış bu parfümü kullanıyorum. Fiyatlar şuan katlanarak gittiği için o biçim ama indirim zamanı daha uygun oluyor. 100 ml olanı yaklaşık 7-8 ay gidiyor. Kokusu harika bence ve kalıcılığı yüksek. O kadar yükseldim ki anlatırken işte zerafet işte asalet diye bağırasım geldi 😂😂😂
Melek_Erten Senbanabanude ayy en son dun sordum bitti sisem 525₺ ayy ona okdr vermeye kiyamadim suan 😂😂