ipek_dfn22 Zumraninannesi06 sabah doğumum var eşimde kabul ederse ipek koymayı düşünüyorum aslında Defne koyduk her şeyine Defne yazdirdim ama içim soğudu… 😞
Cicekcvs Benim ablamın adı ipek kızının adı defne 😂😂😂bence ikiside güzel ben kızıma Ece ismini tercih ettim çok kararsızsanız başka isimde düşünebilirsiniz
ipek_dfn22 Cicekcvs sabah 8 buçukta doğumum var her şeyini hazırladım Defne koymustum ama bir şeyler oldu o yüzden koymak istemedim bir an kafam karıştı. Gorumcem koydu ismini Defne olsun dedi bende koydum şimdi yok ben koyacaktım siz koydunuz oldu kendi kızına koyacakmis ilerde o yüzden zoruma gitti soğudum kendi demişti koyun diye hemde..
Zumraninannesi06 ipek_dfn22 görümceler ahhh görümceler 😅 dinleme kimseyi için neyden yanaysa onu koy.
Rumuz123456 ipek_dfn22 hiç değiştirmeyin bence, benim görümcemde eşimin yıllardır istediği Alparslan ismini bile bile oğluna koydu , bi ara vazgeçtim o koydu artık koymam diye ama eşimin içinde kalıcaktı o yüzden koymaya karar verdim
Zumraninannesi06 ipek_dfn22 Herşeyi defne olarak hazırsa bozma derim ama için ısınmıyorsa bilemedim eşinle karar ver kuşum. Hayırlı doğumlar nasip eylesin Rabbim sağlıkla kucağına al inşaAllah zorlaştırmasın kolaylaştırsın 🤲🏻♥️
ipek_dfn22 Rumuz123456 anladım canım.. insanlar gerçekten çok tuhaf bizimkide değişik oldu… kendi koydu geldi kendi koyun dedi simdi ben koyacaktim siz koydunuz oldu ona kafam takıldı ve 4 5 saat sonra doğuma gireceğim 😞
Rumuz123456 ipek_dfn22 boşver kimseyi takma bak herşeyin yaptırmışsın doğumuna saatler kalmış , sizin de içinizde kalabilir hiiç umursama doğumuna odaklan Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ipek_dfn22 Zumraninannesi06 amin inşallah.. ❤️ isteyerek koydum ama sürekli aynı muhabbet bu 3 oldu soguyorum bu şekilde sanki o koyacakmista ben koymusum gibi oldu vallahi ben sana ben kendim koyucam dedim diyor ama kendi bana gelip dedi kızına isim buldum bunu koy diye…gorumcemle cok iyi anlasirim sorunumuz yok ama niye boyle yapiyo anlamadim neyse sabah konusuruz artık
Merve201119 ipek_dfn22 ikiside çok zarif isimler ben Defne koyucam kızımın ismine ama ipek ismide çok güzel