Seda2112 Bu posta Denk geldiğime nasıl sevindim anlatamam ,🤦♀️ bende ilk defa ağda yaptm öyle çok tuylerimde yoktu 22 haftalık gebeyim ama özel bölgenin nasil sistigini yandığıni anlatamam o kadr kötü ki şuan ne yapcam blmiyorum 😒
mommytobe_ Seda2112 pisik kremi sur canim ilk kez yaptirdiysan normal bende hala olur tahris yani yillardir yaptirmama ragmen
Seda2112 Birde bi kaç siğil benzeri şeyler çıkmış normal mj acaba doktoruma söyleyeyim mi sizlerde de öyle olan var mı?
mommytobe_ Kirmizisarap agdayi git kuaforde bilen birine yaptir canim onceden pudralattir, sakin kendin yapmaya kalkma jiletten dolayi zaten sert yani sonu husranla sonuclanmasin. Son kez jilet yap uzadiysa en gec iki hafta sonra agdaya git fazla uzamadan bak gor 10 dk lik aciya degiyo sonrasinda en erken uc hafta en gec 1.5 ay rahatsin ohh misss.. ben uc haftada bir yaptiriyorum mecbur hemen cikiyo bende hormonlarin etkisiyle
Aysunackbs Hep jiletle alırdım bir defa ağdaya gittim hayatımda böyle bir acı yok ağlamaktan helak oldum işkence gibiydi eşinde zaten rahatını düşünüyorsa o acıyı çekmeni istemez eminim heleki şuanda hamileysen asla kendine ve bebeğine bu işkenceyi yapma derim.
afroditt Kirmizisarap evet jilet basit acısız bir yöntem ama zor kaşıntısı bir yana dursun 1 hafta içinde çıkıyor sanırım gebeliğin başındasin çünkü ileride göbeğin sayesinde özel bölgeni bile goremiceksin ve daha çok zorlanacaksin o yüzden on dakika disini sıkıp agdaya git bence canım
Mrvmrvvv Kirmizisarap Sürekli ağdaya giden birisiydim hamileliğimin ilk ayları riskli olduğu için korktum açıkçası 5 ay kafar jilet yaptım ve tekrar kalınlaşma oldu sertleştii yayıldı sonra buraya yazıp tekrar cesaret alıp doktorumlada görüştüm ağdaya başladım yeniden çok rahatlıklık özellikle hamilelikte hiç düşünme ve biran önce ağdaya başla canım kendin alma hiç almadıysan zor olabilir kuaföre gidebilirsin bence
Aysunackbs Kirmizisarap çok fazla tüyüm kılım yok şuanda da jilet kullanıyorum venüsün mor başlıklı olanını gayetde yumuşak çıkıyo ve rahatsız etmiyo