Burjucan Sezgin ben de Antalya’nın bir ilçesinde oturuyorum bir tahlil için geçen hafta Antalya Medical Park a gittik hiç bir doktoru tanımıyordum Ayhan bey diye birine sıra aldık ama doktor o kadar ilgi alakalıydı ki biz çok beğendik Antalya’ya 1.5 2 saat uzaklıkta oturuyoruz ona rağmen eşim orda mı yapsan doğumu diyor aklında bulunsun canım
Sezgin Burjucan aklımda olsun yakında izne çıkacağız o zaman mutlaka dediğiniz doktora gideceğim teşekkürler
Hhhsssaaa Tabiki öncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olması.. ama cinsiyetini çok merak ediyorum sizde öyle misiniiz😊 hemen alışveriş yapmak istiyorum💃🛍
Okyanusburc Hhhsssaaa bnde öyle herşey almak istiyorum avm geçince ve benim “ikiz ihtimalim de çar onu merak ediyorum bir tanesi tam görünüyor digeri gölge gibi doktor ikiz ihtimali olabilir henüz kimseye söyleme dedi gerçi
Sezgin Hhhsssaaa bende öyleyim ama içimden erkek geçiyor.ilk hamile olduğumu hissettiğimde erkek geçti içimden. Sizlerde var mı hissettiğiniz bişi. Ben hergün bebek arabası bakıyorum bir de nstagramda masalbebeizmit diye bi sayfa var cinsiyeti öğreneyim ordan alışveriş yapcağım
yagmurtpl Sezgin canım ben Çin takvimine baktım dün dayanamayıp 🙈 tabi Allah bilir hayırlısıyla sağlıkla doğsun hayırlı bi evlat olsun inşallah 🙏❤️
Hhhsssaaa Sezgin benimde nedense içimden erkek geçiyor🙊 Kucağımıza sağlıkla alalım da en büyük duam🤲🏻
Fatovebebegi Ben varım Mayıs annesı 🤰🏼Daha yolun basındayız ya zaman gecmıyor tekmelerı hıssetsem bıraz rahatlarım da
Yasminn_ Merhaba,birşey sormak istiyorum. Biz şuanda 5.haftadayız doktorumuza gitmiştik geçen hafta, birsonraki hafta ultrasyonda keseyi görebilriz dedi. 6.haftada kesesi görünen var mı acaba ?Cevaplar için Şimdiden teşekkürler. 🙂
Hhhsssaaa Yasminn_ geç döllenme olabiliyor bazen canım normal de 5.hafta da göründü benimki ama geç döllenmeler de 6,7 haftayı bulabiliyor diye biliyorum😊
Fatovebebegi Rapunzel3846 bende geçen hafta gıttım kalp atışını duymadık gördük daha 6 haftalık olduğumuz ıcın öyle olduğunda sorun oluyor mu
Hhhsssaaa Fatovebebegi bizde 6da ultrasonda gördük henüz çok minik olduğu için sonraki hafta dinledik canım genel de 7 hafta da falan duyuluyor 6+6 da duyduk😊
Rapunzel3846 Fatovebebegi yagmurtpl çok saolun canlar, Allah razı olsun.. gerçekten insan baya bi üzülüyo , hemen en kötüsünü düşünüveriyo.. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Amin. Bakalım yarın başka bi hastaneye gidicem. Oradaki usg belki daha olumlu haberler verir bize
Fatovebebegi Rapunzel3846 doktorum bana daha küçük dedı 2 hafta snr gelın dedı bısey olurmu ama kalp atışı gorulmus
Rapunzel3846 Fatovebebegi bilmiyorum ki canım, inan ilk kez böle bi şe geliyo başıma.. çok şaşkınım ve üzgünüm. Sen tedirgin olma ama, güzelce beslen ye iç, ağır işler yapma, duyarsınız bebişinizin sesini inşallah..