yagmur_s Papatya1997 sanırım öyle bir şey duymuştum baba oğul aynı olamaz gibi ama emin değilim 🤷🏻♀️
Papatya1997 yagmur_s Ünlüler falan da koyuyor 😂😂😂 mesela ben ılk Esra Erol’da duymuştum 😂 Da işin garıp yanı böyle bır şey sonradan yasaklandıysa esımın ısmı Mehmet Rıfat Kayın babamınkı Mehmet 😂 Kayın babamın adını da koyamayız 😂😂😂 Ama sanmıyorum ya öyle bır şey yoktur 🤷♀️🤷♀️
yagmur_s Papatya1997 e koy gitsin o zaman 😂 eski bi kanun falan bişeydi belki ben de tam hatırlamıyorum zaten emin değilim 😂
yagmur_s Papatya1997 illa yazardı varsa ben bir tarafımdan uydurmuş olabilirim😂 sanki duydun gibi hatırlıyorum ama işte dedim ya bilmiyom 😂
ma2022 Bu arada ilk kez burada söyledim yani daha çevremin bile haberi yok bu isme karar verdiğimizden, o yüzden biraz tuhaf hissettirdi söylemek 😄
yagmur_s Papatya1997 🤭🤭 valla ben kız da erkek de olsa bir tane isim belirlemiştim. İkinciyi de cinsiyete göre koyarız demiştik. Eşim de onu buldu. Ortaklaşa hallettik 😂
Aselkosunannesi Kaahvelii iki isim arasında oluşan are narif gibi oluşundan dolayı mı dediniz 😃 ne açıdan tuhaf geldi