babymmt Helinozan bende 17+5 almışım valla ama aşırı bir Şişlik var hamileliği öğrendiğimden beri 61 le hamile kaldım 65 olmuşum
Suelifemir Helinozan ben de 16+5 5 kilo verdim daha yeni yeni onu toparlıyorum 2 çoğumda 20 kilo ile doğum yaptım inşallah bunda almam bunda kusmam tiskinmem çok oldu
Tubatgn 17ye doğru yol alıyorum 16+3üm, ilk 3 ayda 8 kilo verdim. 11den sonra iştahım açıldı. Toplam 2 kilo almışım
Helinozan Aygul_8403 ay maşallah ben 2 haftadır kendime gelmeye basladm dun cinsiyetini öğrendik biraz insan icine cikabildim kac aydir kendimle barışık degildim hep evde zamanim geciyordu tuvalete geçiyor du bütün günüm kusmaktan git gide eriyorum hic kilo almıyorum beni gören yemek yemiyormsn diyor
Salime_Deniz12 Helinozan bende gitim 15 haftalıktı doktor 100/90 dedi erkek iki kere baktı kesin dedi gecen 18 haftalık gittim dedi ayakları kapalı durusu kıza benziyor dedi orası kapalıydı bşy demedi ama
Gkceko 17’ye günler kaldı yalnızca 1 kilo almışım 🙈🙈 o da kese ve bebekle alakalı olsa gerek vücudum zayıf karnım çıkmış biraz 🙈
Salime_Deniz12 Helinozan 14 haftalıken dedi erkek sonra 18 haftalık gittim dedi bacakları kapalı durusu kıza benziyor