Seda0202 Fatma1810 36 başlamıştım ben günde 3 hurma yedim 2 saat aralıksız yürüdüm squat hareketlerini yaptım eğil kalk bütün evi gün boyu temizledim 38*3 de doğum yaptım 😍😍
Damlamine Seda0202 günde kaç tane squat yaptınız? Ben d eyürüyorum ama 39+5im yarım saatten çok aralıksız yürüyemiyorum
Fatma1810 Seda0202 Bende 40dk yürüyorum ama karnım cok sertlesıyo ve belfıtıgım oldugu ıcın kalcama agrı gırıyo o kadar yuruyebılıyorım merdıven ınıp cıkıyorım ev ıslerımı kmdım yapıyorum yapabıldıgım hareketlerım bu kadar 🤗
Mrymtnbus Böğürtlen çayı👍🏻😃 40 bitti çayı duyup içtüm gecesine sancım başlamıştı artık sebebi böğürtlen çayı mı bilmiyorum ama şuan ikinci gebeliğim son haftalar yine içicem bakalım ondan mı 😃 şimdi 33.2 oldum 39da içerim nolur nolmaz 🙊
Mrymtnbus Ben markette bulmuştum sallama olarak sade böğürtlen çayı diye vardı,,bana o zaman doktor suni sancı vericem demişti arkadaşımda suni sancidan önce bu çayın iyi geldiğini söylemişti markette de denk gelince almıştım 3 bardak içtim sadece bide yürüyüş yapıyordum ama çok aşırı değil çünkü 22 kilo almıştım yürümek hayli zor oluyodu😃🤦🏼♀️ Yani hangi haftada başlamalı kaç bardak içmeli pek bişey diyemiyorum,,bide zamanları gelince zaten doğuyorlar sen naparsan yap 👍🏻 Bu şeyler doğumu kolaylaştırıyor okadar,,yoksa eltim avuç avuç hurma yedi yinede 2 gün sancı çekip doğurmuştu 🙊 bünyeye göre değişebiliyor
Mrymtnbus [bilinmeyen] bildiğin sallama poşet çay 3 poşet atıp demledim 3 bardak içtim normal çay içer gibi bi gün içtim ,o gecede nişan geldi sonra sancı fln sabah oldu öğlende doğurmuştum,,aralıklarla içmeme gerek kalmamıştı