Sahranr 32 haftada olupta erken sezeryan günü alan varmı ekimin kaçına verdi doktorunuz. Ben daha gitmedim doktorum gün verirmi bilmiyorum merak ettim size bu haftalarda verdimi??
OksijenliSu Sahranr Atarsa 31+6 olacağız ama ilk doğumum normaldi. İnşallah bu doğumumda normal olur. Uygulamaya göre Kasım başı görünüyor ama erken de gelebilir. 😊😊
PapatiA Sahranr 36+5teyiz 37de kontrol var normal doğum 2 ekim dedi öncesi olurmu belli olmaz heralde
Egemen_ozgur_annesi Sahranr 33+2 yim 2.gebeliğim 38 de alır diye tahmin ediyorum haftaya çarşamba muayenem var konuşacam bakalım
kubra_510 34+4 deyiz doktorum daha vermedi sezaryen gününü canım 37 yi bi görelim erkenden doğurup napacan dedi bende eftikliyim günüm belli olsun dedim vermedi haliyle 😂🙈
Sahranr kubra_510 bazılarına erken veriliyormuş ondan merak ettim ne yalan soyliyim🙈yoksa daha erken tabi
Sahranr OksijenliSu benimde Kasım başı gözüküyor 2 Kasım gbi ama tabi zamanında gelmez her bebek ekimin ortasi gbi Sanki inşallah bu dogumunuzda normal olur hayırlısıyla alırsınız kucaginiza minnoşunuzu 🤲Allah’ım kurtarsın hepimizi
kr1907 Sahranr amin hepimizin hiç nst oldu mu şimdi benim belki haftaya ilk nst ye bağlar öyle tahmin ediyorum haftaya 33 .hafta olucak
Sahranr kr1907 hayr en son 28 haftada gittim 1 ay sonra gel dedi 32+1 oldum bende tam 33 haftasinda gidecegim inşallah suanlik baglamadilar nstye
izobellaaa-_- 4 ekim gözüküyor canım uygulama ama bilemiyorum 36+3 olacağım gece bu hafta alttan muayene var doktor söyleyecek acaba normal mi sezaryen mi diye çok merak ediyorummmmm😬