hillal- 37 haftalığim adet olacak gibi hissediyorum hani regl olmadan önce öyle bır hisse kapilirsiniz ya öyle oluyor arada belim üşüyor ağrı çok hafif oluyor sizce doğum belirtisi midir bu?
Gmzbiri hillal- 38+4 üm kasıklarda adet olacak gibi bi his var göğüslerim iyice sertleşti ben de burda bekleyeyim doğum belirtisi mi bilmiyorum🤔
Bora5832 hillal- benimde çok olurdu her sabah ağrıyla uyanirdim doguruyorum zannederdim açılmam olduğu için agriyormus
2koftemom hillal- bndedd oluuor doktor normal dedi yalancı sancı bnce bu zaten 1 ay kala hazırlanıyor doguma biz farkında degiliz
hillal- Belime de aynı şekilde ağrı giriyor. Bu hissi hepimiz biliyoruz. Normalde yalancı sancılarım olurda yani kasilmalarim. Şuan böyle bir şey sanki daha farkli gibi. Az kalmis günlerim yaklaşıyor olabilir mi diye suphelendim 🥴
hillal- 2koftemom evet olabilir 4 gün önce nst de 1 sancım çıkmıştı yavaş yavaş geliyroim demek istiyor heralde😊
2koftemom hillal- bemde cıkmıyor sancı bide rahim agzı halen kapalıdır. Ama cok büyüdü yaa bebek olmıs hale gelmıs egilince hisediyorum bebeğı cok
Pineapplee hillal- bende arada bir adet sancısı gibi sancım oluyor ama hemen geçiyor daha doğurmadım yaklaşık bir haftadır böyle bence
Sonikiuc hillal- ben 33+3 um bende de adet öncesi agrisi ve bulantısı oluyor. Ara ara Çok siddetli bel agrisi oluyor. Dr söyledim bir şey demedi. Ben de normaldir herhalde diye düşündüm 🤧