Serpilturgutkus 26 Haftalık hamileliğimin 22. haftasından beri ara ara bu sıralar sıklıkla bel ağrılarım mevcut özellikle yatamıyorum kalkamıyorum uyuyamıyorum. Yastık uyku pozisyonu hepsini denedim farketmedi. Başka çözüm bulan ve ağrısını aza indiren varmı ?
Srdm Serpilturgutkus 30 haftalıgım bende bi çözüm bulamadım ama ağırlastıkca artıyor özellikle ayakta uzun süre durursam çok ağrıyor 😞
Ayseaysa Serpilturgutkus canım bana doktor maden suyu tüket günlük dedi gerçektende faydası oldu az az ağrı oluyo ama önceki gibi asla ağrım kalmadi
DayFg Serpilturgutkus maden suyu içiyorum günde 1 tane ve yastık kullanıyorum tek bacağının altına geceleri 35+4 şuan iyice arttı ne yapsam geçmiyor yürümek haricinde
Pineapplee Serpilturgutkus sırt üstü yatmayın birde bazi pilates hareketleri var tam geçirmiyor ama iyi geliyor ☺️
Serpilturgutkus Srdm bende napıcağım bilmiyorum günlük hayat koşullarımı aşırı etkilemeye ve rahatsız etmeye başladı bazen dayanamyıp ağlicak kıvama geliyorum malesef 🥺
Gebeyim15 Valla hamile kaldığımdan beri 30 haftalık oldum halada sırtımın ağrısı beni öldürüyor ne yatabiliyorm ne oturabiliyorm perişan etti hiç bir şey fayda etmiyor