Aysnr77 Efsanecoskun ben Pazartesi sezeryala doğum yapıcam inşallah. 38+5 oluyor. Genelde 38. Haftaya gün veriyorlar
Ebruka02 Efsanecoskun ilk gebeliklerde planlı sezaryenler sanırım 39 haftalarda oluyor ama ben doktoruma 38’in ortalarında olmasını söyleyeceğim çünkü normal doğum stresi yaşamak istemiyorum (sancı, su gelmesi vs gibi) umarım kabul eder tabii ki öncelik bebeğimin sağlığı🤷🏼♀️
Efsanecoskun Aysnr77 hayırlısıyla sağ sağlım kucağınıza alın inşallah. Sezeryan isteyince çatı muaynesi yapiyolarmi
Eliferimm Ben bugün 36+0 yım, doktorum 38+6 da alalım dedi ama ben haftaya gittiğimde 37+6 da alın dıye teklifte bulunacağım. Gelişimi haftası ile uyumlu bakalım kabul edecek mi 🤷
Efsanecoskun Ebruka02 bende 34. Haftadayim gelişim kilo 3 hafta önde gidiyor haftaya kiloya bakıp karar vericem dedi istediğimiz gibi oluyorsa bende 37 de istiycem
Burcumstk 20 Eylül de gün verdi 37+4 oluyor ama gelişimi 2 hafta önden gittiği için kilosu falan gayet iyi dedi alırım dedi sıkıntı olmaz insallah 🥰❤️Ultrasona göre 39 falan oluyor 20 eylülde
Efsanecoskun Burcumstk birde sezeryan istedikten sonra çatı muayenesi yapiyolarmi nst ye nezmn bagladi
Burcumstk Efsanecoskun şu anda 36 haftalığız benim beşinci sezeryanım olcak hiç alttan muayene olmadım çatı muayenesi falan görmedim yani nst ye 2 hafta önce başladı iki kez bağlandım ayın 15 inde tekrar bağlayacak 20 sinde sezeryan
Kleopatraa Efsanecoskun 39+6 da oldu kızım.. Ama normal diye gittik sancım çıktıkça bebeğin kalp atışları yavaşladı bebek sancıyı kaldıramadı zorunlu sezeryana aldılar..
eliz3 Burcumstk canm bisey sorucam merak ettim kusura bakma 3ten sonra sezeryan yasak diye biliyorum sizin beşinci galiba herhangibir siķınti yokmu
3babymom Efsanecoskun haftaya Perşembe sezeryan olucam 38/39 haftalar arasında veriyor günü Ben de 38+4 de olacam yani Diğer dogumlarim da 38+1 ve 38+3 de olmuştu
Burcumstk eliz3 canım sıkıntı şimdilik yok doğumdan biraz korkuyorum riskleri var tabiki ama Allah’a sığınıp gireceğim o doğuma mecburen hayırlısı artık korkmuyor değilim ama bakıcaz 11 gün sonra 🤦♀️