Tugba__- Acii bana Yoğurt çok iyi geliyordu deneyin isterseniz bide yoğurdun suyu varya içinde soğuk soğuk onu içerdim icerdeki alev sönerdi resmen 🤣
momofthreechild Fatma023 gavisconu nasıl içmem gerekiyor 34 haftamdayım günlerdir gecelerim kötü geçiyor uyuyamıyorum her yediğim agzıma geliyor mide eksimesi yanması öldüm şurup aldım ama bende hiç etki etmedi bir yk içiyorum ama gram faydası olmuyor bende
Kedilitazeanne1 momofthreechild gavisconu bende kullanıyorum günde 2 3 kere gece yatmadan her yanmasında içiyorum azda olsa işe yarıyor
Fatma023 momofthreechild her yandığında 1 tatlı kaşığı içiyorum günde 4,5 tatlı kaşığına kadar içebilirsin demişti doktor
momofthreechild Kedilitazeanne1 uygulamaya devam edeyim o halde canım birde korktum doktora sormadan direk eczaneden almıstım baktım etkı yok kullanmadım
Kedilitazeanne1 momofthreechild yok canım hiç bı problem olmaz benim valla 4. Bitti 2 adet daha aldım 🤦
Onlyyou Bende de oldu ama ekstra mide da ve karında batma ağrı sağdan sola döneniyorum normal mi ağrıdan