M21052022 Merhaba Kaç aylıkken alışveriş yapmaya başladınız? Benİm tam 5 aylık oldu Ama hala beklesem mi diyorum sonra yetiştiremezsem diyorum. Ne yapmalıyım sizce tecrübeli anneler yazabilir mi? 🥰
KayraVeAnnesi_06 M21052022 12.haftamda başladım ilk bebek arabasını aldım , çnkü istediğim bebek arabasınada hamile olduğumu öğrendiğim günden aldığım zamana kadar 2 kere zam geldi, hergün herşey pahalanıyor Eğer imkanınız varsa ufak ufak başlayın derim 🙏🏻
isimyazmakzorunlumu M21052022 3 aylıkken başladım yavaş yavaş indirim buldukça alıyorum. Bence erken değil 5 ay.
Muhammedinannesi2424 23 haftaligim 2 hafta önce bitti alışveriş ve aldiklarimin sonradan fiyatlarına bakınca iyiki almışım diyorum herseye zam gelmiş.
Tubatgn 16+2 deyim ben alamadım. Ama annem dün bir kaç şey almış heves edip. Bende heves edip ayakkabı aldım bir tane 🤭🤭
Nurr_22_22 M21052022 4 aylık. hamileyim şimdiden almaya başladım ufak tefek şeylerini hani battaniye emzik biberon alt açma örtüsü gibi gibi ufak duran şeyler toplu alımda daha külfet oluyor insana
Gzmklncc M21052022 hamile değilim büyük ihtimalle ama bulduğum güzel uygun şeyleri almaya karar verdim