captainavocado momstwogirl yüksek modellerde makas çok açıldığından fiyat fark ediyor gerçekten ama 11 gibi modellerde o pasaport ücreti eklenince ğlkemizdekiyle aynı fiyata gelmesine sebep oluyor 😊
momstwogirl captainavocado evet yüksek modellerde fazla etkisi yok şu zıkkımdsn başka kullanabilsem kendimi bildim bileli satıp üstüne ekledim satıp üstüne ekledim 5s den başladım bu işe 😁😁 şuan 12 deyim tüm modellerini kullandım diyebilirim şuan elime android alınca galeriyi bile bulamıyorum 😁😁
captainavocado Asyabuse Ama bana hiç güvenli gelmiyor bu nedense etrafımda çok görmeme rağmen. Bir de şu anda yurtdışı işi bir kanun açığı gibi bir şey yarın öbür gün düzenleme gelirse mağdur olma ihtimali de var tabi bu bir ihtimal hiçbir şey olmayıp takır takır kullanılabilir de ama TC yaşantısı malum bir gecede çok şey değişiyor😂
momstwogirl captainavocado şuan bir araba fiyatı oldu lüzumsuz pahalı o konuda hak veriyorum bari alım gücü artsa ülkemizde o yüzden kızdığım çok şeyler oluyor ben 1 sene önce 12 yi 10.250 ye aldım şuan arttıkça arttı sürekli sürekli satarken kaça gider onun merakındayım aslında
minik_koala_ve_annesi captainavocado yani ne zamanin tarihi bakmadim canimda 2 gun once falan gormustum 😇sadece iphone alisanlar icin zor bir durum esim baska telefon kullanamam dedi esime de iphone aldik. babam iphone ’u bozuldu baska marka aldi onu kullanamadi sifir iphone aldi yeniden😆simdi annemin ki bozulacak gibi oda iphone diyor 😅😅 galiba benim anladigim kadariyla iphone yeni modeller cikardikca eski modellere sistem olarak bir agirlik vs gonderiyor ben oyle dusunuyorum
captainavocado minik_koala_ve_annesi yok canım yaa bence o konu bir şehir efsanesi öyle olmuyor bence, tabi ki 5-6 serilerinin yavaşlaması normal 10 sene öncenin teknolojisi illa yavaşlayacak ama bak diyorum ya ben 7 plus kullanıyorum 6 senedir elimde bozuk hali bile androidden daha rahat geliyor bana inan
zamaneannesi80 captainavocado eşim telefoncu canım.. ne düşer ne daha yükselir kesin bişey diyemem dedi.. ama piyasadan çekiliyor şuan eski modeller stokçuluk başlıyor Buda yükseleceği anlamına geliyor..
captainavocado zamaneannesi80 tam düşündüğüm gibi söylemiş teşekkür ederim eşinize de size de aldım gitti Amazon’dan en azından birkaç aylık fiyatına yakın bir fiyata gelmiş oldu
Dilek-K0 captainavocado 2 ay önce eşim bana doğumgünü hediyesi olarak aldı 11 128GB 15.000 e aldı şimdi 17 oldu diyorlar
Dilek-K0 captainavocado E bide hamile olduğumu öğrendi o yuzden aldı iki amaçla yani aslında doğum günüm dündü🐒
zamaneannesi80 captainavocado kullanmayan anlayamaz.. uzun yıllar Samsung kullandım iki yıldır iPhone kullanıyorum keşke daha önceden kullansaymışım diyorum.. şuan 7 plus kullanıyorum bende ya 11 yada 12 düşünüyorum yine uzun vadeli kullanım için.. 7 plus da eşimin di uzun zamandır kullanıyordu iki sene de ben kullandım yani halen taş gibi 😂 biz dükkana ikinci el cihaz alırken bile iPhone öncelik veriyoruz düşünün 6 sı bile satılıyor halen bu telefonun🤭
captainavocado zamaneannesi80 11 12 olayını çok araştırdım çok benzer modeller sadece bariz fark 12 nin 5g desteklemesi gibi geldi bana o yüzden 5G nemiş bana Wi-Fi yeter deyip 11 aldım 😂😂 ama gene abartılı istekleri olan ben oldum be bacım 😂
zamaneannesi80 captainavocado yani zaten şöyle bi gerçekte var iPhone değeri hiç bi zaman düşmeyen bi telefon.. o yüzden zaten almakta kararlısınız en iyisini yaptınız alarak..
zamaneannesi80 captainavocado okudum o yorumları 😂😂 kedi ciğer mundar olayı olmuş 🤣 istersen 14 alırsın sanki onların cebinden çıkıyor 😂😂
TTtutku captainavocado Aplle artik iphone 11 uretmeyecek son kalanlarda pahali gidiyor o kadar para 11 icin degmez telefoncu olarak soyluyorum koskoca cop
captainavocado TTtutku aaa gerçekten mi neden değmez incelediğim kadarıyla özellikleri yeterli benim için bir de elimde 7 plus olduğunu düşününce eşekten inip ata binmiş gibi olurum gibi geliyo bana 🙃 ya da ne önerirsiniz 15 binden yukarı çıkamıyoruz aşağısına da bu özelliklerde iPhone yok?
captainavocado Dilek-K0 eeee bana niye allahtan abartılı bişey istememişsin diyorsun o zaman bacım 😂 Böyle baktığın zaman benim de Doğumum, doğum günüm ve tanışma yıldönümümüz aynı haftalara denk geliyor üstelik de 1 senedir bozuk telefon kullanıyorum diyorum 😂
Fundaaaaa captainavocado iPhone fiyatları düşmüyor canım iki gün önce 13 aldık eşimle bana fiyatlar uçmuş 😂🤭 iPhone indirime giren yeni model çıkınca eskisinin fiyatı düşen bir marka değil maalesef varsa elinde almaya bak biran önce
captainavocado Fundaaaaa maalesef öyle ve ben de yıllardır hiç takip etmiyordum iPhone piyasasını çümkü sülalem rahattı nasılsa almıcam diye 😂😂 Sonra mecburen almaya kalkışınca şimdi bir de dün akşamki darbe inince şok geçirdim gerçekten o bantta kalacak mı fiyatlar yoksa düşer mi diye kafam karıştı tüm gün hatta sinirden sağlıklı düşünemedim yastıkları falan yemek istedim bugün😂😂
Dilek-K0 captainavocado laf yapmıyorum yanlış anlama abartı birşey istemiyorum iphone 11 e karar verdim dedin ya o yüzden öyle yazdım çünkü pahalı yani benim ilk iphonem bekar olsam ben kendim almazdım o kadar para verip mesela ama eşimin de 11 seninki de 11 olsun dedı öyle iki hediye olarak aldı😂
Dilek-K0 captainavocado aldır sen gene de erkeklere acımıyorum ya aldıracaksın özellikle de eşime acımıyorum 😂