Gulikk kızlar benden kahverengı akıntı gelıyordu 1 haftadır .adetıme 10 gun kalıyor test aldım pozıtıv cıkdı .Bu kadar erken bellı olurmu
hayalbahcem Gulikk çatlama olur olmaz mı lekelenmeler oldu yanii. Regl daha varmış ilk defa bu kdr erken duydum ama regl biter bitmez tutmuş demekki cnm stres yapma kan vermek yerine istersen direk doktora gidip muayene ol ♥️ Belirtilerin varmıydı bu sürede
Btl7 Gulikk benimde lekelenmeyle adete bir hafta kala öğrenmiştim ben direk kan tahlili yaptırdım bence sizde yarın beklemeden kan tahlili yaptırın gönlünüzce olsun 🥰
Hulus Gulikk bu kadar erken pozitif görmeniz zor ama üstüne görme yaşamış olabilir misiniz ? Geçen ay adetiniz nasil gelmişti?
Gulikk hayalbahcem yalnız leke kahverengı baska yok.test yanlıs gostere bılermı?3 tane denedım 3 de pozıtıv
hayalbahcem Gulikk testler tabi ki yanlış gösterebilir bnde bu ay okdr çok test yaptım ki bazıları yanlış gösterdi ama senin lekelerinin olması yerleşmedendir yoksa neden olsun ki hiç bekleme kendini yorma direk kanla netleştir derim
Btl7 Gulikk bir gün sürdü ben erken adet oldum diye düşündüm sonra baktım bir şey yok hemen koştum tahlil verdim
Btl7 Gulikk anladım yine de net öğrenmek isterseniz en iyisi gidip aile hekimine kan tahlili yaptırmak gönlünüzce olsun 🥰