Ay0694 Çarsamba günü nasipse sezeryan doğumum olucak öncelikle dualarınızı beklerim 🙏🥰 oje sürülüyor mu acaba? Pazartesi doktoruma sorucam ama şimdilik merak ettim
durumom2022 Ay0694 bilmiyorum ama ne zararı olacak ki hadi takı tokayı anladık ama ojeden bişey olmaz bence
Unlukacar Ay0694 sürülmüyor canım parmağına takılan oksijen ölçüm cihazından doğru sonuç alınamaz diye
Skdinc Ay0694 Tırnaklardan oksijen durumunu kontrol ediyoruz. Saturasyon probu oje varken net ölçüm yapamayabilir hemde rengini takip ediyoruz morlaşırsa yeterli oksijen alamıyorsun demektir diye. Kendi güvenliğiniz için sürmeyin. :)))
Gmzbiri Ay0694 tırnaklardaki morarmaları kontrol ettikleri için ameliyatlarda sürülmez diye biliyorum
Driia Piercing kolye yüzük toka öje herşey yasak. Sadece makyaj yasak değil :) Öje de parmağında cihaz takıyorlar kontrol için o yanlış sonuç vermemesi için yasak
Skdinc Omev Valla canım aslında hiç uygun değil. Ben hemşireyim ameliyathanedede çalıştım. Bende kullanıyorum oje ve protez tırnak ama sezeryanda birşey sürmicem çünkü bizim güvenliğimiz için aslında bu önlem. Ben korkuyorum yani. :))
Ay0694 Bende oksijen ölçümü icin sürülmemeli diye duymuştum..sürmeyiz artık napalım :) foto çekiminde güzel dursun diye istemiştim ama hic problem değil sağlıkla kolay doğum olsun insallah da🙏Çok teşekkürler herkese😍❤️