Rabbime şükürler olsun zor bir gündü üzerinden 11 gün geçti ve oğlum şuan yanımda uyuyor🥲❤️belirtilerimi önceki postlarımda yazmıştım 27 ağustosta eşimle yürüyüşe çıktık saat başı belimden karnıma ağrılar girdi ama emin olamadım tabi dinlenince geçti ertesi sabah 8 gibi ishal oldum karnım ağrıyordu gaz sancısı gibiydi ama 5 dkda bir geliyordu yine emin olamadım 10a kadar kendimi takip ettim canım aşırı acımıyordu ama kıvranıyordum hafiften neyse eşimi uyandırdım hadi gidelim ağrım geçmedi diye çantaları alıp çıktık doktor muayene etti ve 5 cm açıklık olduğunu söyledi şok oldum nasıl 5 dedim ne güzel işte evde çekmişsin gelmişsin yatış veriyoruz hemen dedi sancı odasına geçtik pilates topu istedim sancılar geldikçe burnumdan nefes alıp ağzımdan verdim kontrole geldiklerinde 6 cm oldu sıcak suyun altına girdim 8 cm oldu doktorum suyumu patlattı artık iyice dayanılmaz olmaya başlamıştı secde pozisyonunda annem belime masaj yapıyor eşimin elini sıkıyordum her sancıda eşimin adını haykırdım bağırmak hiç istememiştim ama elimde olmadı hemen arkasından nefes alıp verdim o gerçekten iyi geliyor neyse 10 cm oldu kakanı yapar gibi ıkın dediler ıkındım zaten o an o his geliyor geçince dinleniyorsun sonra tekrar geliyor bir süre ıkındım ama bebeğim bir türlü aşması gereken kemiği geçemedi odadan doğum için çatala aldılar tekrar ıkındım ama hala değişiklik yok doktorum sen minyonsun bebek iri zorlanıyor strese girecek almamız gerekiyor dedi o kadar ağrım vardı ki alın nolur diye bağırdım zaten acilen ameliyathaneye aldılar genel anestezi oldum çünkü her an bebeğin kanalda sıkışması söz konusu olabilirdi 15:39da oğlum dünyaya geldi uyandığımda çok üşüyordum ve karnım acıyordu ağzımda oksijen maskesi vardı boğazımda da bir Hırıltı zor nefes alıyordum bir süre öyle kaldım sonra odaya aldılar bebeğimi getirdiler göğsüme verdiler o an sersem gibiydim ne hissettiğimi tam hatırlamıyorum açıkçası 2 gece hastanede kaldık çok şükür sütüm hemen geldi ilk kalkışta da çok zorlanmadım kısaca hikayem böyle diyeceğim de baya uzun oldu farkındayım 🤭normal doğum çok istemiştim hurma ilişki yürüyüş pilates hepsini yaptım açılmam da çok iyi gitti ama maalesef nasip değilmiş o kadar sancı boşuna çektim ona yanıyorum 🥺Rabbim herkese kolay sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah nerdeyse 2 doğum şeklini birden yaşamış biri olarak asla kafanızda kurmayın korkmayın hepsi geçiyor onun kokusu dünyaya bedel❤️❤️❤️