MSultann eliffs95 Canım benimki kendinden dökülüyor göbüş tüyleri.. 27. Haftadayım 15 ten sonra tüylenmeye başladı şuan dökülüyor kendi kendine.. Bence şu Dr sürdüğü jelde tüylenme yapıyor. Mutlaka yıka her seferinde.
Usnac1995 Okadae lanet bir şeyki insanın heryerine bulaşıyo 😰 ya ben beceremedim ya da cidden iğrenç birşey
eliffs95 Melos90 evet canım genital bölge için ağda yapıyorum ben ama şuan göbeğimden dolayı çok görüp alamıyorum 😒
Melos90 eliffs95 millet göbek kılı yazmış da seni yanlış anlamışlar 😜 Neyse ben kullanıyorum tüy dökücü doktor kullan dedi vajen icin
MSultann 34Cansu Aahh keşke aglama krizleri manasız gülmeler mood bir an düşük bir an yüksek alırsak da rahatlassak
Melos90 eliffs95 iki aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım yani enfeksiyon vs zaten sıkıntı yaşayacak olsam doktorum onermez ama sende yine dokturuna sor istersen
eliffs95 Melos90 bende bugün agıs’ın tüy dökücü spreyinden alacaktım ama sormak istedim buraya. doktora randevu alamadım düşmüyor pek devlette burda kulanan vardır yardımcı olurlar diye konu açtım hemen
Melos90 eliffs95 ben sesu kullanıyorum ama benden baska kulanann yok sanırım herkes kullanma demiş ama ben kullan ya da kullanma diyemem ama ben kullanıyorum doktorun onayı ile bı zararı olmadı sen bilirsin
eliffs95 Melos90 teşekkür ederim kuzum ben alıp kullanacam mecbur jilet vurmak istemiyorum kalınlaşırsa çok sıkıntı yaşarım tekrar agdaya başladığımda tüy dökücüde çoğaltır belki bilemem ama jilet vurmaktan biraz daha iyidir bence