aysenurr_demirkiran57 Nesli3504 bende mihrimah ve mihra ismini cok beğeniyorum ama eşim insanlar diyemez diyor değişik değişik isimler yüzünden eski isimler unutuldu diyo ama anlatamıyorum nasıl kabul ettirecegimi şaşırdım oda ahsen veya Sare diyor 🤷
Nazlican46 Pearlyy bende ilk onu koyacaktim sonra vazgeçtim bende beren saat asigiydim ama herkes bere gibi dedi içimdeki bütün isim sevgisi gitti 🥺
eypo Nazlican46 benim kızımın adı Beren söylenişi de anlamı da çok güzel.Hiç soğumayın her isme bir kulp takıyorlar zaten
3melekannisi bende TUĞÇE koyucam benim adim Tugba cennetteki agac demek tugce de agacin dallari demekmiş e ben agac olduguma göre kizçede benim dalim olcak😜😜😜😜
Bluesky-mom Sare_benan evet çok hoş geliyor. Bizim pizzacıda zümra var. Kavurmalı kaşarlı pizza yani 😂😜
Kukulikukuli12 Summerwine kızımın adı Deren Talia 🤭😄 biz talya yazdırmadık Talia yazdırdık. Anlamları aynı mı farklı mı bilmem tabi
Summerwine Kukulikukuli12 ben direkt okuduğumuz gibi yazdım aynıdır diye düşünüyorum kimi siz gibi yazdırıyor kimi Talya diye😃