eypo Nazlican46 benim kızımın adı Beren söylenişi de anlamı da çok güzel.Hiç soğumayın her isme bir kulp takıyorlar zaten
Pnrtrz ElifElizilkee benımde kızımın adı eliz ikinciye isimde kararszdm izel evet uyumlu olabılır 🤔👍🏻
Dmr_01 Farkli bir isim istiyorum bende asla karar veremiyorum bir sürü isim buldum seçmek zor oluyo eşimin adi ali benim adim burçin alçin koymayi düşünüyoruz ama dalga geçiyolar 🙄 Onun haricinde ilay-açelya-liya-lidya-alin-alina-rüya var seçeneklerim arasinda
Mabel Night ay çok güzel adıyla yaşasın minik. bende zümra ismini duya duya soğudum. :) favori ismim önce Maya sonra Devrim sonra Mavi :) tebrik ediyorum
Eren_umay2 Zehradgdrn 15+3 de öğrendim öncesinde ultrasona gitmiştim ordaki doktor bilmediğini söyledi kendi doktoruma gittim ikili test sonucum için salı günü o gün söyledi 😊🥰
Nesli3504 aysenurr_demirkiran57 sare güzel ama mihra gayet güzel söylenebilir zorluk bişey yok cnm mihrimah da çok güzel
handeozt8 Aylizin-annesi canım bende aylizi çok istediğim için söylüyorum ama koyamadık maalesef ismin anlamı ne cennet bahçesi ne de ay parıltısı ismin bir anlamı ve kökeni yok çok çok araştırdık ama durum bu eşim de anlamı kökeni olmayan bir ismi asla koyamam dedi ve vazgeçtik
Aylizin-annesi handeozt8 bi kaç güne doğururum zaten inş değiştiremem artık ya 🙈 siz ne koyacaksınız peki ismini
Zinifat SenaUmay bende umay koyacaktim ama o sebepten bende vazgeçtim internettede öyle yaziyo ve bazilarida 1 kaç kişiden duydum çocuklari suratsiz falan oluyomuş tamamen vazgeçtim yani)))
Zynpbr00 BuseeK Bnde Meryem düşünüyorum ama ikinci isme karar veremedim😅 Hüma, Alâ, Vera , Ela, Zümra, Neva, Rana , Alya , Hifa bunlar arasınds kaldım
Baby_26 Duygucancan Ben de Pera’yı çok sevmiştim ama anlamı pek güzel değil. Diğer taraf, öteki taraf gibi bir anlamı olduğu için vazgeçtim. Şuan Venüs düşünüyorum 😊
Ktugbaa elif_dmr minel meva,eslem Lina ,Ecrin Lina yada Açelya mira var aklımda 22.haftada öğrendik cinsiyetini o yüzden eşim nazlı olsun kendini göstermedi diyo 😂 nazlı istemiyorsan Asena olsun diyo kararsız kaldık valla 25+5iz şuan illaki bı isim koyulcak oglumuzun da ismi poyraz Efe ona da uysun istiyoruz ama kız ismi gerçekten çok zoooorr 😂
Cindindi Canbebegim İpek ismini tavsiye etmem çok hassas alıngan kırılgan oluyorlar tabi siz bilirsiniz 🌸
Armin-Guney Babynmommy Bende hepsini okudum benim koymayı düşündüğüm isimde yok 😂 mutlu ediyor açıkçası. Cok duyulan isimlerden olsun hiç istemiyorum 😁😁
Kbr Zelisss09 merhaba isimlerin etkisine inanıyorumda mesela oglum kerem bize demıslerdi keremler cok hareketli oluyor diye oyle de oldu şimdi kızım olcak miray aklımda çok yatamaz mı☺️
birsencelen Ben Duhan Nisa koymak istiyorum hem kız hem erkek ismi de kullanılıyo ama annem izin vermiyor ismi ağır gelir kaldıramaz çocuk diye
Aleynaninicsesi İnşallah kızıma ‘Armin ’ ismini koymayı düşünüyoruz. Anlamı Özgürlük ve barış yanlısı demek. Sizce nasil?