BuseeK Bizde Meryem Hifa düşünüyoruz önüne Meryem dedik ama hala kararsızız sizce nasıl yada farklı ne olabilir 😊
Zynpbr00 BuseeK Bnde Meryem düşünüyorum ama ikinci isme karar veremedim😅 Hüma, Alâ, Vera , Ela, Zümra, Neva, Rana , Alya , Hifa bunlar arasınds kaldım
Mavi32 Alyaa18 Tüh onları da üzülerek elemistik ☺️ çok fazla tercih var. İki isimde düşünmüyoruz hiç. 4-5 yıl sonra okulda bütün sınıflarda aynı isimden bir sürü kişi olacak. Asya istiyorduk ama en çok koyulan isimler arasinda ilk 3 te :)
Eren_umay2 Zehradgdrn 15+3 de öğrendim öncesinde ultrasona gitmiştim ordaki doktor bilmediğini söyledi kendi doktoruma gittim ikili test sonucum için salı günü o gün söyledi 😊🥰
senaerrtugrul0812 hevesinizi kaçırmak akıl vermek istemem ama dini bir sayfada görmüştüm peygamber efendimizin ve Allah’ın koyulmasını istemediği isimler arasında bu isim de yer alıyormuş anlamı ise içki demekmiş bi araştırın isterseniz sağlıkla gelsin inşallah 🤍 Pulika
Mavi32 Hicran-01 Google isim analizi yazarsanız oradan harflere göre analizleri açıklayan sayfalar var. Net olarak burdan ifade edemedim. http://www.hurriyetaile.com/yasam/isim-analizi burdan bakmıştım ben .
Kele-bekler1 Alya ve bade ismini çok beğeniyorum ama alya daha sıcak geliyor ismim Aslı olduğunu için ona daha yakınım 😊🥰 elif_dmr
Alyaa18 Mavi32 ipek de çok güzel kibar bir isim yine siz bilirsiniz isim farkli bir olay kime sorsan baska begeniyor
030323-brck _gmzenur_ bnce mantıklı demiş uyumlu olması daha güzel ikizin olsa uyumlu olsun istersin ya bnce çocuklar arasında da uyum önemli
Kbr Zelisss09 merhaba isimlerin etkisine inanıyorumda mesela oglum kerem bize demıslerdi keremler cok hareketli oluyor diye oyle de oldu şimdi kızım olcak miray aklımda çok yatamaz mı☺️
senibekliyoruzannecim Benim üçüncü ve sürpriz gebeliğim…Bir kız bi oğlum var…Babamı 4 sene önce aniden kollarımda kaybettim tabi bu süreçte kendimide…O yüzden bana ŞİFA olacağına inanıyorum.Rabbim diledi ilaç gibi gönderdi çok şükür bu günlere…İlk ismine karar veremedim ama ikinci ismi ŞİFA ya da DEVA düşünüyorum ilk isim için önerilerinizi alabilirim :))))
mavininhertonuu senibekliyoruzannecim Bende 2 sene önce abimi kaybettim çok genç yaşta benimde kızım olacak inşallah ve ben Deva olmasını o kadar çok istedim ki anneme babama da şifa olacak inanıyorum, hayalimdi resmen ama dalga geçmeyen bir Allahın kulu kalmadı soğuttular. Yoksa inanılmaz güzel bir isim ve bende sizin gibi düşünüyorum ben insanların lafına kulak astım siz asmayın sağlıkla gelsin hepinize şifa olsun inşallah ❤️
Esraahmet elif_dmr Amine Rana zümra Beril Nilhan Gülce 1.kızım Zeynep Rana 2.Amine gülce olucak iniallah
45ekn_ tugce_emlk benim kizimin adi ekin mira cok uslu cok sakin bi bibekti halada oyle. Suanda 9 yasina girecek