dnzsrky 5 haftalık hamileyim arkadaşlar sürekli bel ve kasık ağrısı çekiyorum ama kanamam yok. Düşük belirtisi olabilir mi çok korkuyorum. Bu haftalarda benim gibi ağrı yaşayanlar varsa yorumlarını alabilir miyim
heleminnosminnosminnos dnzsrky 16 haftalığım hala ara ara kasık ağrısı şiddetli bel ağrısı yaşıyorum. Şimdi de rahim genişlemesindenmiş . Hiç korkma doktoruna söylersin gerekli tutunma sağlayıcı bir ilaç varsa onu verir, içini ferah tut hepsi çok normal 💕
Sibelcvn dnzsrky korkma canım yaşadığın normal birşey bende ilk haftalarda bel ve kasık ağrısı yaşadım bunun sebebi Rahime yerleşmesi ve büyümesi kaynaklı bi zaman sonra geçiyor çok şükür biz 33 hafta olduk bile. Ama doktoruna da söyle mutlaka bilgisi olsun🙂
Umm2023- Benim ikinci gebeliğim bende yaşıyorum doktor normal dedi çok yürüyüş ve ayakta durma yapma bol bol dinlen
dnzsrky heleminnosminnosminnos progestan kullanıyorum canım çok istiyorum benimle kalmasını bebeğimin inşallah sıkıntısız geçer bu süreç 🙏🏻
heleminnosminnosminnos dnzsrky bende kullandım Allah izin verirse çok güzel geçecek güzel şeyler olacak canım benim 💕
dnzsrky Sibelcvn Çok az kalmış doğumuna sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah canım sende çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ☺️☺️