Durum Merhabalar benim ilk defa sizlere sorum olacak 36 haftalik hamileyim ve haftaya çatı muanesi yapacak doktor nasil olacak hic bi bilgim yok beni aydinlatirsaniz sevinirim 😊
Nurayy28 Durum dün yapti doktr 1 2 saniyelik derin nefes al kasma çatalda uzerine örtü koyuyor eline eldiven takip jel sürüyor 2 parmakla biraz kontro ediyor benim sonrasinda herhangi bir lekelenmemde olmadi
Minaaa Durum hiç korkulacak bişey değil canm o masaya çıkmak insanı biraz tedirgin ediyo ama sen kendini nekadar rahat bırakır derin nefes alırsan okadar kolay geçer
minikmucizee Canım alttan muayene oluyorsun kendini kasma korkma çok can yakan bişeyde değil sadece iki parmağınla kontrol ediyor 1 dakika bile sürmüyor
Annem minikmucizee benimde ilk gebeligim tecrubesizim, bu acilmayi filan parmaklari ne kadar sigdiysa o kadar cm acilmis mi diyorlar nedir o olay 😃
SultanYenihan Hiç korkulacak bir sey degıl bende korja korka girdim ama hissetmedim bile hiç düşünmeyın kasmayın kendınızı 2 dr bitiyor zaten dr bnle konusurken bitirdi bu muymus dedım 🤗