Ezel5656- Kızlar Ümraniye eğitim araştırmada doğum yapmayı düşünüyorum. Ama hiç bilgim yok nasıl olduğuna dair . Bilgisi olan var mı ? Doktor önerisi olan ? Hastane vs …. Görüşleriniz nelerdir ?
Aynurtguleryuz Ezel5656- bende bekliyim burda 🙂 bende oranin iyi oldugunu duymuşdum.dogumuda orada düşünüyorum
Nursl7 @Ezel5656- kuzenim hem orda çalışıyor hemde orda doğum yaptı çok memnun kaldım dedi ama devamlı gittiği bir doktor olmadığı tavsiye veremem dedi
isimsizzz Nursl7 Hastane kendi çalışanlarına pozitif ayrımcılık yapıyor, o yüzden memnun kalmıştır muhtemelen , yoksa kadın doğum bölümünü çok iyi duymadım , hastane olarak çok iyi bu arada , doktor tavrı olarak iyi duymadım 🌷
Ezel5656- isimsizzz ben orda jinekologa gtmistik zihniye gonca dye bir doktora hiç memnun kalmamıştım . Ne bir sikayet dinleme ne bir tavsiye vasatti. Elli gün kanamamin sürdüğünü söyledim sanki yalan soyluyorum elli gün olsa ayakta dramzdin dyor. E zaten ayakta drumyoruzki hastaneye geliyiruz sanki çok meraklıyız gdip bı yerlerimizi onlara açmaya 🙄
isimsizzz Ezel5656- gerçekten kalkıp doktora gidebiliyoruz diye iyiyiz sanıyorlar ,halbuki evde Sürünüyoruz,bı gram gücümüz var onla da hastaneye gidiyoruz 😤
Nursl7 @isimsizzz yok valla ebeler köpek gibi azarladı insan ayrımı yok dedi hatta baya kesisi vardı normal doğum yaptı
MorTutkunu Bende Ümraniyedeyim ama devlette doğum yapacak olsam Ümraniye devleti tercih etmem Zeynep Kamil i tercih edebilirsin bence. Randevu alıp gidiyorsun asistanlarla karsilasiyorsun doğuma giriyorsun kobay muamelesi görüyorsun doğum da önünde bir sürü öğrenci oluyor. Evet onlarında öğrenmesi gerek ama sonucu çok farklı olabiliyor bizzat tanıdığım doğum yaptı önümde 10 kişi bağırta bağırta dogurttu dedi ve erkek çalışanda fazla .
isimsizzz Nursl7 Önemli olan doğumhane ama bence ,tabi o memnun kaldıysa ne mutlu ona ,herkes memnun kaldığı yerde doğum yapar inşallah ,ama mesela bana göre esas doğum anındaki psikolojik destek önemli 🙈🥰
Elifcanay1 Devlet hastanesine hiç gitmedim , gitmekte istemiyorum açıkcası zorda kalmadıkça.. Atlas hastanesinde Sümeyra Okur hanım var, gidebilirseniz o çok iyi bi doktor.