afroditt Kızlar 26+3 ikizlere hamileyim ama sadece bir hareket hissediyorum sanki karnımda bir tane çocuk varmış gibi hep sağımda hissediyorum korkuyorum acaba diğerine bir şey mi oldu diye nasıl ayırt edebilirim
Portakalcicegi afroditt bende 23+1 deyim ama hangisi ne zaman hareket ediyor hiç bilmiyorum anlamıyorum bazen sağda bazen solda hissediyorum ama ultrasonda bakınca her ikiside oynuyor gözüküyor anlamadım bende galiba böyle oluyor ikizleri hissetmek ☺️
afroditt Portakalcicegi doktorum bir tanesinin daha sakin olduğunu söylemişti acaba ondan mı ya iyi olsunlar da başka bir şey istemiyorum
Byucurtma Bugün aynı durumdayım bende sizin gibiyim suan da bugün sol tarafımda hareket yok bende endişelenmeye başladım
afroditt Byucurtma vişne suyu iç canım çikolata ye uzan durtukle bende öyle yapıyorum hareket hissetmeyince hemen hareket ediyorlar
Portakalcicegi afroditt ondan olabilir canım iyi olsunlarda, zaten bir sorun olsa ultrasonda görüyoruz anca en iyisi kendimizi stresi sokup bebisleri de rahatsız etmemek kalbini ferah tut 🙏🌸
afroditt Byucurtma çok yemediğin sürece bir şey olmaz bence ama eğer doktorun yasakladiysa bir şey diyemem
Byucurtma afroditt bekliyim de yarına kadar olmadı bir kontrol ettiririm Allah’ın izniyle bisey olmaz inşallah
Driia Benim bebekler biri sağ biri solda ikisini de hissediyorum biri sağda hareket ediyor biri solda ikisini ayırt edebiliyorum