Usnac1995 Beğenip almadığım afedersiniz sümük gibi hastane çıkışı 260 tl ydi. 480 tl olmuş. Bir anda bu fiyatın bu kadar artması normal mi ya. Lcw desen aynı. 40 tl aldığım takımlar 170 olmuş mesela. Buna kim dur diyecek. Nasıl baş edicez anlamıyorum
4mevsim_1anne Usnac1995 birinin buna dur demesi lazım ama kimse sesini çıkarmıyor zamlar geldikçe halk dahada susuyor
RehoGelin Usnac1995 geçen bende girdim de şık oldum burada bir esnafa girdim bugün çok çok uygundu illaki isim duyuldukça ve malum zamlar geldikçe istedikleri gibi at koşturuyorlar nasıl olsa alacağız ya! Bir atlet olmuş 20 30 lira en basiti gerisi hak getire
baby3_ Usnac1995 valla nolcak inan bilmiyorum ama şok içerisindeyim nolacsk diye bakıyorum bekliyorum
benkosarim Usnac1995 civil’e gidin civil biraz daha uygun pazara ya da çok uygun hastane çıkış takımları falan var ya da dolap uygulamasına sıfır satan böyle butik sahibi insanlar var oradan bakın
Usnac1995 RehoGelin size denk gelmiş ne güzel ama herhangi bir çocuk mağazasına bakıyorum oralarda da aynı fiyatlar. Yine lcw de falan kodlarla az da olsa alınıyor. Geçen senenin Nika adidas fiyatlarına da olsa 😂 sonumuz hayrola
Usnac1995 benkosarim ya civili de pek beğenmiyorum hemde o da aynı fiyatlarda ki. Zıbın ordan alayım dedim orda da 25 tl olmuş. Hele pazarda inanamazsınız bir çocuk pijamasını 250 tl dediler 😰 ama dediğiniz gibi dolap uygulamasından bakıyorum orda uyguna bulunuyor
benkosarim Usnac1995 yo ben dün zibinlari 10 TL ye aldım pazarda akşam üstü gidin uygun seuler öyle denk geliyor
Deletedmom_8 Usnac1995 ben pazardan aldım sırf bu yüzden. E bebekte -50 tl hastane çıkışları en kötü. Ben pazarsan 60 tl ye aldım. Kumaşı da çok güzel yumuşacık %100 pamuklu sırf marka diye o kadar paralar istiyorlar