Mervetnl 1prensannesi_ tam üzüm yerken bu yazıya denk geldim 😅😅 Hiç doktorumuz böyle bişi söylemedi. Herşeyde olduğu gibi bunda da abartmamak lazım arkadaşlar yiyin yani 🌸
Mervetnl 1prensannesi_ ginde 15 adeet ananas evet yasak ama ananas kabızlığa iyi gelen bir meyve bu sebeple bazı doktorlar öneriyor bile. İnternette yazan herşey doğru olmayabilir yani en doğru bilgi doktordan gelir 🌸
SaruMerve 1prensannesi_ bunu bende yaşadım aldım hatta yedim sonra baktım internetten yenmez diyo çok şükür bi sorun olmadı
Aaaysee 1prensannesi_ 1 aydır köydeyim ve her gün üzüm yiyorum doktorum yememem gereken şeyleri söyledi ama hiç üzüm demedi duymadım da
minik_koala_ve_annesi 1prensannesi_ uzum ve karpuzda seker orani yuksek oldugu icin hamilelikte asirisini onermiyorlar gebelik sekeri acisindan ama ilk aylar bilemiyorum neden
Tubatgn Aşırı şeker olduğu için fazlası önerilmiyor. Ben ilk aylarda yediğim zaman kötü oluyordum. Gebelikte diyabet hastalığına çok yatkın oluyoruz. Dikkat etmekte fayda var.
34Cansu Gul_hamad 11 haftalık hamiş olarak yazıyorum daha demin bir salkım yeşil çekirdeksiz üzüm yedim şuan karın ağrısından tuvaletten çıkamıyorum ishal gibi birşey yaptı 5 6 tane amelin körlensin diye ye bence benim gibi fazla kaçırma
R_seda1 1prensannesi_ ben hamile kaldm ve sadece uzum yedim diyebilirim meyve olarak. 1 kiloyu tek basima yedigimi de biliyorum ye birsey olmaz. Uzumun olmamisini bile canom.istedi onu da yedim😊
Kaleboynutuba 1prensannesi_ kız ne saçma bişeymiş ben ilk defa duydum valla üzümde yedim aksine bol bol
Hande123- 1prensannesi_ üzümün şeker oranı yani glisemik endeksi çok yüksek,o yüzden zararlı,gebelik şekerinin çıkmaması için yenmemeli
Taricat 1prensannesi_ Google da yazan şeylere aldırmayın inanmayın . Hamile kaldım kalali salkım salkım yiyorum valla hiç de birşey olmadı . Uydurmadan ibaret